Politica — martie 29, 2015 at 22:05

Europarlamentara Ramona Mănescu ar putea candida pentru Primăria Constanței

by

Europarlamentara Ramona Mănescu a declarat, duminică, că ar putea accepta să candideze la Primăria Constanței, dacă Biroul Politic consideră că este una dintre persoanele care ar trebui să intre în cursa internă, relatează Mediafax.

Ramona Mănescu a susținut o conferință de presă, duminică, la sediul PNL Constanța, unde a fost întrebată de jurnaliști dacă intenționează să candideze la Primăria Constanța, ea răspunzând că ar putea lua în calcul această variantă.

ramona

“Dacă Biroul Politic va considera că sunt una dintre persoanele care ar trebui să intre, sigur că voi accepta acest lucru și voi intra în cursa internă”, a declarat Ramona Mănescu.

Europarlamentara a precizat că municipiul Constanța a evoluat în ultimii ani, însă nu suficient, având în vedere potențialul pe care îl are, adăugând că este loc de mai bine.

”Constanța a evoluat, nu putem spune că nu a evoluat. Nu a evoluat suficient comparativ cu potențialul pe care îl are și comparativ cu nevoile pe care constănțenii le au. A evoluat poate mai mult în funcție de anumite zone de interes și mai puțin de interesul general și aici putem observa cu toții că există loc de mult mai bine”, a precizat europarlamentara.

Ramona Mănescu a mai declarat că s-a înscris recent în PNL Constanța, adăugând că este de fapt o revenire în filiala în care a intrat prima oară în 1990. În cazul în care nu va candida la Primărie, Ramona Mănescu a spus că va susține echipa PNL Constanța să câștige atât Primăria, cât și președinția Consiliului Județean.

PNL Constanța va desemna candidatul pentru Primăria Constanța în toamna acestui an, pe baza unor sondaje de opinie.

sursa mediafax.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page