Anunţuri, Evenimente, Ultimile Știri — februarie 8, 2015 at 17:50

Eugen Tomac preşedinte : PMP va repune pe hartă România acolo unde îi este locul, alături de celelalte națiuni europene.

by

10959335_944139958944024_6796665273609870232_nDeputatul Eugen Tomac a fost votat duminică la Congresul PMP președinte al partidului. Siegfried Mureșan a fost ales prim-vicepreședinte al PMP. Dorel Onaca a fost ales secretar general.

Clement Negruț, Petru Movilă, Adrian Gurzău, Nicolae Ivașchescu, Cătălina Buzoianu, Cătălin Cristache, Victor Tarhon, Adrian Rădulescu, Claudiu Palaz și Gabriel Berca au fost aleși  Vicepreședinți ai PMP

Vrem să fim vocea celor care se uită cu dezamăgire la clasa politică. România implicată (n.r.—moțiunea sa de președinte) înseamnă un alt fel de politică.

Ați investit într-un partid tânăr, dar vă asigur că încrederea pe care ne-ați acordat-o nu este în zadar.

Sunt convins că împreună cu Traian Băsescu PMP va câștiga alegerile și va repune pe hartă România acolo unde îi este locul, alături de celelalte națiuni europene. Vrem să spulberăm acest USL dolofan care s-a diminuat ușor și ne plictisește deja”, a spus Tomac după ce s-au anunțat rezultatele alegerilor.

Indiferent de greutăţi, nedreptăţi sau provocări, am rămas fidel aceloraşi principii şi valori, iar credinţa în construcţia unei familii politice democratice este la fel de puternică.

 

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page