De prin lume adunate — august 29, 2014 at 10:30

Este un bloc din Rusia! Ai putea locui în el?

by

Această clădire este unică în lume, iar fotografiile cu ea au devenit virale pe Internet. Recent au apărut pe Internet câteva fotografii cu o clădire din Rusia care a uimit pe toată lumea. Blocul îți dă impresia că are doare un metru lățime și că nu locuiește nimeni în el. Însă surpriză, blocul este unul real și locuiesc oameni în el. 

bloc_rusia01Clădirea este considerată de foarte multă lume ca fiind foarte bizară, dar în realitate este o adevărată “minune arhitecturală”, lăsând impresia că are doar un metru lățime, deși este un bloc de locuințe în toată regula.

Fotografiile în care apare clădirea au atras atenția a sute de mii de internauți care au fost uimiți  de modul în care a fost creată. Imobilul fotografiat dintr-un anumit unghi îți lasă impresia că ade doar un metru lățime.

bloc_rusia02Mulți dintre internauții care au văzut fotografia erau ferm convinși că este făcută în Photoshop. Însă au rămas uimiți să audă de la persoanele care au văzut această clădire în realitate că ea există și se află în Nizhny Novgorod, Rusia.

bloc_rusia03Blocul este un concept bizar mai ales pentru un bloc comunist din Rusia și prin această fotografie ne putem da seama că fantezia constructorilor nu cunoaște limite.

sursa:stirile.rol.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page