Seducţie — ianuarie 12, 2014 at 16:19

Esenţele secrete ale specialiştilor în aromaterapie

by

Daca intentionezi sa-i faci un masaj persoanei iubite, ar trebui sa nu te preocupe prea tare tehnica. Atat timp cat executi miscari usoare, prin zonele la care esti sigur(a) ca partenerul(a) va reactiona, totul este pe drumul cel bun. Iar pentru o stimulare suplimentara, poti apela la uleiurile esentiale.

masaj

Iata care sunt esentele secrete ale specialistilor in aromaterapie.

Chihlimbar

Cand este incalzit, chihlimbarul are o aroma dulce, senzuala. Este greu de combinat, insa, cu alte mirosuri.

Busuioc

Are o aroma dulce si intepatoare, care stimuleaza excitatia sexuala. De asemenea, uleiul de busuioc este revigorant si este indicat in momentele in care esti obosit, pentru a reanima “atmosfera”.

Bergamota

Aroma floralo-citrica este tonifianta. Uleiul de bergamota poate fi combinat usor cu altele pentru o crestere a excitatiei.

Scortisoara

Aroma intepatoare este atat pe placul barbatilor, cat si al femeilor. Este un relaxant ideal pentru situatiile tensionate, dar in acelasi timp sporeste excitatia.

Cuisoare

Se completeaza foarte bine cu aroma de scortisoara.

Cardamom

Aroma sa dulce si incitata incurajeaza atractia sexuala.

Coriandru

Desi il poti folosi si separat, uleiul de coriandru poate fi combinat cu succes cu iasomie si santal, pentru o mai buna excitatie sexuala.

Ghimbir

O aroma intepatoare ce trebuie utilizata cu precautie. In combinatie cu uleiul de scortisoara, cuisoare sau cardamom, ghimbirul are proprietati afrodisiace.

Grapefruit

Are proprietati revigorante si sporeste excitatia sexuala in combinatie cu alte uleiuri de citrice, neroli, bergamota, scortisoara, cuisoare, cardamom.

Iasomie

Parfumul puternic este greu de ignorat atat de catre barbati, cat si de catre femei. Extrem de senzual, el poate fi combinat cu neroli, santal sau chihlimbar. Nu este recomandata utilizarea lui in timpul sarcinii.

Levantica

Este un ulei clasic pentru masaj, ale carui arome incurajeaza relaxarea, mai ales dupa o zi intreaga de munca.

Neroli

Este un afrodisiac exotic, seducator, care creste excitatia sexuala, si contribuie la inlesnirea comunicarii dintre parteneri.

Trandafir

O aroma nobila, dulce si senzuala care “tinteste” direct in inima. Poate fi combinata cu oricare aroma florala.

Patchouli

Are o aroma senzuala, provocatoare, care scade inhibitiile si creste pofta de sex. Mirosul de patchouli combinat cu mirosul natural al corpului fac o combinatie foarte buna.

Santal

Are o aroma puternica, senzuala, care se foloseste in meditatie. Este un stimulent excelent pentru partidele de sex senzuale, de lunga durata.

Vanilie

O aroma clasica, ce iti aminteste de casa, ca si scortisoara. Poate fi combinata usor cu orice aroma florala.

Ylang ylang

Este chintesenta aromaterapiei afrodisiace, cu un parfum erotic si exotic care creste libidoul si starea de bine.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page