Plăcerile vieţii, Seducţie — aprilie 25, 2013 at 23:26

Elixirului sexual – sperma şi extraordinara sa putere

by

elixirul dragostei1Înţelepţii Orientului deţin din vremuri imemoriale căutata “cale de mijloc” prin care se împiedica pierderea fluidelor seminale. Fără îndoială, ei au realizat uriaşele implicaţii ale actului sexual… când este împlinit din dragoste şi este controlat el poate determina trezirea puterilor latente ale minţii şi corpului.
Sistemele nervos şi endocrin sunt în mod deosebit influenţate benefic. Actul iubirii a fost recunoscut din totdeauna ca fiind benefic, dar maeştri taoişti nu s-au oprit aici şi au descoperit în el principiile nemuririi. De-a lungul secolelor s-au emis diferite ipoteze în legătură cu elixirul secret al sexualităţii.
Se poate estima, cu oarecare aproximaţie, că bărbatul ejaculează în medie de 5000 ori în viaţă, echivalentul a aprox. 15 litri de lichd seminal. Această cantitate conţine între 200 şi 500 milioane celule spermatice individuale.

Reţineţi!… corpul vostru conţine energie atomică !…

Această concluzie este uimitoare: o singură ejaculare obişnuită răspândeşte între 2 milioane şi 500 milioane spermatozoizi. Distribuită la 250 milioane de ovule, o singură ejaculare ar genera, în măsura în care se poate imagina aşa ceva, populaţia actuală a Statelor Unite. Înmulţind mai departe cu 5000 de ejaculări obţinem indicele numeric al puterii seminale. Un bărbat ejaculează o cantitate de substanţă suficientă pentru a crea un trilion de vieţi umane. În bazinul anatomic al unui bărbat se află capacitatea de a produce mai mult de 200 de ori populaţia existentă pe planetă. În adevăratul sens, fiecare bărbat poate crea un acumulator de energie în propria fiinţă care ar fi mai puternic decât chiar bomba atomică. Dacă acest imens rezervor de energie psihică ar fi fost destinat dragostei şi armoniei, planeta noastră ar fi fost o planetă a fericirii continue.

Unii oameni de ştiinţă occidentali pot fi amuzaţi de ideea că sperma poate avea această putere imensă. Însă nici unul nu a putut nega potenţialul vital existent în sperma unui singur bărbat. Păstrând această forţă generatoare de viaţă în noi înşine, vom asimila energii uriaşe pe care le vom putea focaliza precis în sensul unei profunde transformări lăuntrice.

Efectele asimilării acestei energii pot fi diferite la fiecare individ. Nici un om sau rasă umană nu utilizează în aceeaşi direcţie, acelaşi tip de energie. O categorie dezvoltă mai multă forţă fizică, alta- rezistenţă la boală, o alta – putere de clarviziune sau longevitate, iar o altă categorie de oameni foloseşte acest potenţial uriaş pentru evoluţie spirituală. Dar oricare ar fi direcţia orientării energiilor lăuntrice, bărbatul are capacitatea de a-şi îmbogăţi viaţa activă substanţial prin adaptarea creativă la mediul în care trăieşte.

Mulţi bărbaţi sunt încă limitaţi de instinctele lor biologice însă atunci când ei vor trece pe un nivel evolutiv mai înalt libertatea totală a existenţei lor spirituale va fi mai presus de influenţa instinctului biologic. Aceasta nu încalcă principiile fizicii, ci pretinde numai că suntem creaţi cu puterea inerentă de a ne cultiva energia la un nivel care să ne permită să ne stăpânim libericorpurile fizice.

Human SpermRevelaţiile mentale ne-au permis să concepem arma nucleraă şi să trimitem oameni pe lună; atunci de ce să nu ne folosim mintea pentru a ne conduce şi controla perfect propriul corp care ne este mai aproape?
Explicaţiile ştiinţifice pălesc în faţa capacităţii de a crea 4 bilioane de exemplare umane unice, fiecare în parte, înzestrate cu inteligenţă creativă. Fizica teoretică modernă recunoaşte astăzi că este imposibil să analizezi actul extatic al creaţiei.
Energia sexuală este un câmp de forţe generat în interiorul corpului şi aflat într-o strânsă interacţiune cu marile câmpuri cosmice prin procese şi fenomene complexe de rezonanţă, interacţiuni pe care nici un cercetător nu le înţelege astăzi.

Dar nu există nici un motiv să aştepţi 500 de ani pentru ca ştiinţa să dea explicaţii despre sexualitate, de vreme ce fiecare om poate experimenta manifestarea specifică a propriului câmp energetic sexual şi să tragă primele concluzii în prezent. Maeştrii orientali au fost vechii oameni de ştiinţă înzestraţi cu putere de introspecţie şi autoanaliză care s-au consacrat cunoaşterii evoluţiei umane prin metode spirituale. Metodele poate că au evoluat de-a lungul multor milenii dar principiul a rămas acelaşi: puterea spermei este o forţă gigantică aflată într-un mod superior oricând la dispoziţia bărbaţilor şi aşteptând ca aceştia să o folosească într-un mod superior. Esenţa subtilă a substaţei seminale este combustibilul necesar pentru expansiunea spiritului conştient în nemărginire, şi reprezintă totodată mijlocul de amplificare a forţei iubirii şi a realizării unei adevărate evoluţii spirituale în această viaţă.
După Cartea bărbatului,1997

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page