Cultură şi Educaţie, Educaţie — aprilie 11, 2014 at 23:11

Elevii Liceului Teoretic Mihai Eminescu în vizită la Primăria Călăraşi – Să ştii mai multe să fii mai bun!

by

In cadrul “Saptamanii altfel” cu titlul ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, elevii LTME din clasa a IX-a A au desfasurat numeroase activitati printre care si vizita la primaria municipiului Calarasi. Actiunea a fost organizata de dirigintele clasei, domnul Mitra Constantin, in colaborare cu doamna Gradea Daniela. Am fost primiti cu caldura si interes de angajatii primariei si am fost fascinati de responsabilitatea si capacitatea colectivului de a rezolva problemele societatii.

ltme1Domnul primar Dragulin Daniel Stefan ne-a primit cu drag in biroul dumnealui si ne-a incurajat sa luam initiativa pentru dezvoltarea localitatii, sa venim cu idei pentru amenajarea spatiilor publice si protectia mediului. Acesta ne-a propus inca o activitate altfel, “Primar pentru o zi”.  Astfel un grup de elevi, sub indrumarea personalului specializat, va desfasura activitatile conducerii primariei timp de o zi.

ltme2Ne-a surprins daruirea fiecarui angajat in ceea ce face pentru societate si taria cu care sunt respectate drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor.

Clasa a IX-a A, LTME Calarasi

[wzslider autoplay=”true”]

sursa foto:https://www.facebook.com/dandragulin.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page