Cultură şi Educaţie, Educaţie — ianuarie 26, 2014 at 20:05

Elevii de la Şcoala „ Mircea Vodă” au fost în campanie de conştientizare la Școala „Tudor Vladimirescu”

by

Colectam, reciclăm, refolosim, mediul ocrotim” este mesajul pe care l-au transmis elevii de la Școala Gimnazială „Mircea Vodă” Călărași, implicaţi în proiectul ecOprovocarea alături de alte şcoli din oraşele Călărași şi Zalău,  astăzi 24.01.2014 prin campanii de conștientizare privind modul corect de reciclare la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” Călărași, clasele gimnaziale. La pregătirea şi realizarea fiecărei campanii de conştientizare au participat ecoambasadorii, cei 10 elevi, îndrumaţi de domnii profesori.

_DSC5728

Ca mesajul să fie de mai mare impact, elevii ecoambasadori și-au conceput fly-ere pe care le-au împărțit, iar alegerea conținuturilor materialelor pregătite i-au făcut atenți pe colegii lor la oportunitățile prezentului, dar și la nevoile generațiilor viitoare.

Cele două teme pe care le-au avut campaniile sunt: ,,Este uşor să reciclăm aluminiul” şi ,,Reciclează, recuperează, refoloseşte ! ”

Elevii de la  Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” i-au incredințat pe colegii lor că vor lua seama la sfaturile primite și îi vor  ajuta cu reciclarea materialelor.

_DSC5713

_DSC5724

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page