Cultură şi Educaţie, Educaţie — ianuarie 9, 2014 at 18:53

Elevii de la Şcoala “Mircea Vodă” au făcut raportarea pe luna decembrie în cadrul proiectului ecOprovocarea

by

Pe data de 8 ianuarie 2014, ecOambasadorii Şcolii Gimnaziale “Mircea Vodă” Călăraşi au raportat, între orele 13-14:30, rezultatele lunii decembrie. Aceştia aşteaptă cu nerăbdare afişarea punctajului pe luna decembrie.

Elevii de la Şcoala “Mircea Vodă” au făcut   raportatrea  pe luna decembrie în cadrul proiectului        ecOprovocarea

Elevii de la Şcoala “Mircea Vodă” au făcut
raportatrea pe luna decembrie în cadrul proiectului ecOprovocarea

În a 12-a luna a anului ,activitatea nu a fost la fel de intensă precum în luna noiembrie. Din raportul de activitate pe luna decembrie menţionez câteva aspecte ce au fost realizate: 10 apariţii media; 10 târguri de resurse; 14 campanii de conştientizare;152 voluntari; 1395 de semnături adunate în urma campaniilor de conştientizare, dar şi parada de moda ecologica realizata pe data de 17 decembrie 2013 .Aceasta parada ingenioasă şi interesantă s-a bucurat de un real succes atât în rândul elevilor cat şi al părintilor. Activitatea s-a numit ,,Fii la modă,fii ECO!’’ şi a fost organizată de prof.Sarbu Nicoleta, Manolache Ionela, Rodean Gabriela cu participarea elevilor de la clasele a V a şi a VI a de gimnaziu. Printre invitaţi s-au regăsit părinţi,conducerea şcolii reprezentata prin d-nul director Filip Nicolae, d-na. bibliotecara Vasilescu Elena şi d-na prof. de muzică Cojan Elena şi reprezentantul Viitor Plus, dna.Lucia Cojocaru. Creativitatea şi bunul gust al modelelor confecţionate în exclusivitate din materiale reciclabile: saci de gunoi, ambalaje de flori, CD-uri ,cărţi de joc, ziare şi multe altele au întrecut orice aşteptări. Tinerele modele au prezentat cu mult aplomb creaţiile lor în fata juriului şi a unui numeros public format din colegi, părinti şi profesori. Juriul a avut o misiune foarte dificilă în alegerea câştigătorilor, căci fiecare creaţie ar fi meritat un premiu.

Elevii de la Şcoala “Mircea Vodă” au făcut   raportatrea  pe luna decembrie în cadrul proiectului                ecOprovocarea

Elevii de la Şcoala “Mircea Vodă” au făcut
raportatrea pe luna decembrie în cadrul proiectului ecOprovocarea

Nu ne rămâne decât să sperăm că parada ,,Fii la modă,fii ECO!’’ va fi activitatea lunii şi că vom reuşi să realizăm şi în luna ianuarie activităţi la fel de  atractive.

prof. Manolache Ionela-Veronica

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page