Editoriale, Interviuri — martie 13, 2014 at 11:55

”elanul galben a căzut în șanț și și-a rupt și coarnele”

by

Street Sign / StrassenschildVirgil Diaconu, secretarul executiv al PSD Călărași a acceptat să ne acorde un interviu în legătură unele aspecte ale politicii din  județul nostru. Cu stilu-i  recunoscurt acesta a declarat:

Reporter:  În conferința de presă de miercuri președintele PNL  a declarat că target-ul liberalilor la europarlamentare este de 50%,  deși mai acum o lună spunea că este de 70%. Ce credeți  l-a făcut să dea înapoi?

D.V : După precipitarea(cădere de la mare înălțime n.n.) lui Somnorilă din fruntea senatului se pare că elanul galben a căzut în șanț și și-a rupt și coarnele. Probabil  faptul că, acum sunt slăbiți prin ieșirea de la guvernare, l-a făcut pe domnul Filipescu să fie mai realist și să mai taie din coada vulpii. Eu sunt convins că vom avea un meci greu cu Filipescu &co, că doar pe el îl știu din partidul ăla, și mai cred că vor face tot posibilul să își atingă scopul. Ce pot eu să-i asigur, este că mai suntem și noi pe aici și suntem dispuși să ne bătem până la capăt.

Reporter: Doamna Silviana Șestacovshi a fost numită un fel de suport a doamnei Adina Vălean, pentru europarlamentare. Ce părere aveți?

D.V : Am citit și eu în presă. Cred că domnul Filipescu face un joc la două capete. Mizează pe faptul că Silviana este încă inspector general la învățământ, și poate să ajute mult în județ având în vedere faptul că peste 90% din directorii de școli au fost numiți de dumneaei. Pe de altă parte știe că Silviana poate fi înlocuită în orice clipă de la șefia inspectoratului și, probabil pentru a o victimiza, o bagă la ”înaintare” ca să zic așa. Dacă mai avea vreo șansă să rămână la inspectorat, prin această numire a pierdut-o. Sper să nu fie așa dar prea e cusută cu ață galbenă.

Reporter: Sunteți pregătiți pentru europrlamentare?poze_haioase_funny_photos_066007200120475347547cf1443a127a563393832 (1)

D.V: Categoric, da! Veți vedea un alt PSD, unul tânăr, puternic și victorios. Faptul că nu am ieșit prin presă a ținut de liniștea pe care  am dorit-o în munca noastră de reconstrucție a partidului. PSD Călărași va fi surpriza plăcută(pentru cei de stânga bineînțeles) a alegerilor europarlamentare.

Reporter: Mulțumesc și succes!

D.V : Cu plăcere. Mulțumesc și eu.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page