Editoriale, Interviuri — august 24, 2019 at 14:36

Eduard Grama: Domnule Drăgulin!  Domnule arhitect șef Laurențiu Samoilă! Respectați legea! așa cum vă lăudați.

by

umăr la umăr pentru dezvoltarea municipiului!!!??? La vremea când credeam că domnul Drăgulin este bine intenționat și interesat pentru dezvoltarea municipiului…ce vrei?  Caracterul! M-ați dus cu preșul…

 

drept la replica primarului…

Nelu Bălașa: Drăgulin a dat un comunicat in care încearcă să infirme declarațiile tale.

 

 Eduard Grama: Așa cum ne am obișnuit primarul Dragulin manipulează și dezinformează.Subliniez  caracterul este problema primarului care  folosește  instituția primăriei pentrut orgoliile personale și ambițiile sale propagandistice. Nu numai că prezintă deformat realitatea dar și încearcă prin propagandă să-și atribuie calități pe care nu le are?

 

Nelu Bălașa: Este Drăgulin așa de intransigent cu respectarea legii ca să se erijeze în model?

 

Eduard Grama: Noi avem documentația depusă și încercăm să facem față presiunii, barierelor birocratice și tergiversărilor și-i cerem primarului Dragulin să emită autorizația de construire.

Este o acțiune concertată. Drăgulin procedează ca și săgețile lui din presă încercând să creeze o situație artificial, de confuzie care să-i ofere argumentele, la fel de artificial, pentru a stopa proiectul.   S-a văzut, proiectul nostru are o susținere publică mai mult decât proiectele la care dânsul lucrează “în mod legal” de opt ani și care îi creează un prejudiciu de imagine pe care nu-l suportă.   Nu-l suportă nici   pe Iliuță!

De data aceasta Iliuță i-a luat o înainte chiar dacă dânsul crede că e cel mai deștept și corect.  

 

Nelu Bălașa: Cum denaturează Drăgulin adevarul?

 

Eduard Grama: Comunicatul dat de primăria Călărași arată un mare neadevăr! Concret: Primarul Drăgulin minte în comunicat că nu am solicitat acordul ISC pentrut proiect!

Adevărul: publicăm în facsimil acordul ISC.

Primarul omite voit adresele înaintate lichidatorului judiciar pentru lucrările pe care le executăm,aburește auditoriu cu generalitățile despre respectarea legii și servicii ale primăriei.

  Servește un laudațio grețos despre ținuta sa morală și de respectarea legii . Adevărul este că primarul Drăgulin încercă prin toate mijloacele să creeze… și prin propagandă, o stare de confuzie care să împiedice proiectul.

 

 Evident ca organele competente vor stabili adevărul. Respectarea legii trebuie să fie o practică solidă în acțiunile noastre nu doar un paravan pentru amânările defavorabile comunității. Până la stabilirea adevărului judiciar primarul Drăgulin și arhitectul șef Samoilă împiedică proiectul necesar municipiului.

 

 Domnule Drăgulin!  Domnule arhitect șef Laurențiu Samoilă! Respectați legea! așa cum vă lăudați.  Eliberați autorizația de construire pentru proiectul de modernizare a intrării din partea  de vest a municipiului,  pentru care aveți toate documentele depuse.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page