Responsabilitate socială — iulie 13, 2015 at 10:52

Echipa, Expert Despagubiri Victime Rutiere – o echipă specializată in domeniul accidentelor rutiere.

by

sigla

Cum va descrieti ca si societate?
EDVR este reprezentantul victimelor accidentelor rutiere în caz de vătămare corporală gravă, sau a familiei victimelor în caz de deces, pentru plata integrală și cu promptitudine a despagubirilor cu titlu de daune morale și materiale.
Suntem o societate completa si complexa, ne dorim sa ne recomandam ca fiind o echipa formată din profesionişti cu experienţă in domeniu. EDVR este constituit pentru a te susţine pe tine astfel încât prejudiciul suferit să fie reparat printr-o justă, echitabilă şi completă dezdăunare!
Devotament
Întodeauna, de partea victimelor! Pana la capat, de partea victimelor! EDVR este echipa care a ales sa nu tranzactioneze principiile, sa nu insele increderea clientilor, tinand cont de delicatetea problemelor a caror rezolvare se asteapta. Traim intr-o lume tot mai competitiva dar stim la fel de bine ca fara devotament si loialitate nimic nu rezista pe termen lung.
Deplinatate
Este valoarea ce ne obliga sa respectam etica profesionala. Putem avea relatii bazate pe incredere, atunci cand onestitatea, probitatea, spiritul de dreptate, sinceritatea si confidentialitatea noastra nu sunt puse sub semnul indoielii. Pentru noi, aceste virtuti traditionale sunt mai mult decat obligatii profesionale!
Implicare si profesionalism!
Profesionalismul echipei ce va lucra pentru tine, astfel incat nimic sa nu fie trecut cu vederea.
Rezultat!
Cu fiecare dosar in parte stim ca ne asteapta un drum plin de tergiversari, insa pornim cu energia unei echipe loiale, dinamice si dedicate, si ne gandim permanent cum sa ajungem mai repede la un rezultat cat mai apropiat de asteptarile clientilor nostri.

Valorile fundamentale care ne animă, ne calăuzesc şi pe care le punem în slujba clientilor nostrii sunt: Umanitate, Competenţă profesională şi Integritate morală în acţiunea de despăgubire a victimelor accidentelor rutiere!

Care este viziunea voastra in astfel de situatii?
Viziunea noastră constă în stabilirea unui just echilibru între tine, ca persoană prejudiciată fizic si psiho-afectiv, şi asigurătorul RCA sau persoana obligată să te despăgubească, precum si fata de persoana vinovata de producerea tragediei rutiere.

Ce trebuie sa facem daca am fost victima unui accident auto?
Bineinteles aici vorbim de 2 situatii distincte si anume:
De victimele unui accident soldat cu vatamari corporale sau urmasii celor decedati (parti civile) in accidente de circulatie.
In ambele situatii vorbim de mai multe etape: In primul rand de alcatuirea dosarului – avocati specialisti in domeniu vor discuta cu dvs, va vor asista si reprezerenta in fata tuturor organelor competente, incepand cu politie, parchet, instanta de judecata s.a pentru declaratii, vor stabili obiectivele expertizei tehnice,vor redacta si sustine documentatia juridica necesara; Reprezentarea juridica – echipa noastra este formata si din experti tehnici, medici psihologi, kinetoterapeuti s.a, ce isi vor aduce aportul exprimand opinii de specialitate referitoare la vatamarea suferita, ca persoana vatamata, veti fi examinat de catre un medic legist, care in functie de rezultatul expertizei medico legale, vom sti daca accidentul si consecintele lui vor face, sau nu, obiectul unui dosar penal. La fel se intampla si in cazul unui deces insa discutia este mult mai ampla si complexa. Si nu in ultimul rand – Judecata – Incasarea despagubirilor civile si pedepsirea/ dupa caz a soferului vinovat!

A-ti vorbit de despagubiri civile. Ce anume trebuie sa stim despre acestea?
La fel cum am descris si mai sus vorbim de 2 situatii:
1. pentru vatamare corporala: daune morale (prejudiciul moral decurgând din internarea
în spital, traumele fizice şi psihice suferite, sechele postraumatice care afectează negativ participarea la o viaţa normala, socială, profesională şi de familie, totul comparativ cu situaţia anterioară vătămării produse prin fapta ilicită a faptuitorului); daune materiale (cheltuielile prilejuite de accident cu ocazia investigatiilor medicale, procutrarea de medicamente, investigatii de specialitate, transport, tratament, spitalizare, proteze, recuperare s.a)
2. pentru deces: daune morale vor fi acordate membrilor familiei: sot/sotie/concubini, copii, parinti, frati, bunici, si reprezinta suferinta pricinuita de disparitia prematura si intempestiva a victimei, sentimentul de durere si tristete eterna; daune materiale reprezinta cheltuielile efectuate cu ocazia înmormântării, taxe medicina legala, transport funerar, aranjamente florale, autorizatie constructie si edificare cavou, concesionarea locului de veci, inclusiv cele pentru piatra funerara, masa comemorativa de înmormantare si cheltuielile pentru îndeplinirea pomenilor crestinesti, a ritualurilor religioase).

5. In cazul accidentelor de circulatie soldate cu deces, cine poate cere aceste despagubiri? Doar urmasii, asa cum ati spus mai devreme, sau si alti apropiati?
Despagubirile pot fi cerute de orice persoana extrem de atasata de cel decedat. Sigur ca vorbim in primul rand de urmasi, sotie, copii, eventual fratii si parintii decedatului. Dar poate fi vorba si de alte persoane, cum ar fi logodnicul/concubinul sau persoanele intretinute in fapt de cel decedat si care nu ii erau rude, dar cu care se legase printr-un atasament profund.

Cine plateste despagubirile civile acordate in astfel de situatii?
Conform legii nr. 136/1995 privind asigurarile si reasigurarile in Romania, toti conducatorii auto sunt obligati sa incheie contracte de asigurare obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule (RCA). Si in orice proces penal generat de pagube materiale, vatamari sau decese produse ca urmare a unui accident de circulatie este obligatoriu de introdus in cauza firma de asigurare care a eliberat polita. Daca autoturismul nu este asigurat, se introduce in cauza Fondul de protectie a victimelor strazii.
Rostul lor este de a plati despagubirile la care va fi obligat cel vinovat de producerea accidentului. Sumele garantate de asigurator apar in contracte, dar de fapt acestea sunt niste formulare care nu pot fi negociate de conducatorii auto. De aceea, Comisia de supraveghere a asigurarilor a emis Ordinul nr. 14/2011 prin care, incepand cu anul 2012, a stabilit o limita minima pe care asiguratorul trebuie sa o acorde: valoarea despagubirilor este pentru pagube materiale 1 milion de euro, iar pentru vatamari si decese 5 milioane de euro – vorbim de prejudicii produse in unul si acelasi accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate.

Am vazut pe pagina oficiala a dumneavastra ca sustineti campaniile *STOP ACCIDENTE RUTIERE ba mai mult, faceti educatie rutiera in gradinite si scoli?
Da, facem acest lucru deoarcere siguranţa în trafic a micilor pietoni este o prioritate permanentă a EDVR, la baza acestui deziderat stând educaţia rutieră timpurie.
Cu aceste cursuri, dorim sa ridicăm nivelul de cunoaștere, atât teoretică, cât și practică al elevilor și preșcolarilor, în contextul în care educația rutieră reprezintă, la ora actuală, un domeniu deficitar, iar slaba pregatire poate pune in pericol siguranța pietonilor – mai ales a copiilor – în trafic. În acest sens, copiii realizaeaza desene cu tematică rutieră care sunt răsplătite cu diplome de participare
In cadrul acestor cursuri am desfașurat o serie de activități, în predarea unor concepte esențiale pentru educația rutieră: Activitatea „Oprește-te! Privește! Ascultă! Gândește!”, Activitatea „Siguranța în mașină – Centura de siguranță”, Activitatea „Semaforul – prietenul meu”, Activitatea „Cum să tranversăm strada în siguranță”, Activitatea „Siguranța pe bicicletă”. Etc

Ce ne puteti spune ca si concluzie finala?
Dacă ați fost victima unui accident auto, trebuie să știți că am reprezentat întotdeauna cu succes părțile vătămate. Este important de știut că o consultanța juridica oferită la momentul oportun vă poate asigura obținerea unor rezultate considerabile.
În ziua în care v-ați hotarât să ne încredințați nouă suferința dvs. vom demara toate procedurile legale ca să vi se facă dreptate.
Din acel moment, toate problemele dvs. devin prioritatea noastra.
Oamenii nu trebuie sa fie îngrijorati din cauza banilor, toate costurile pentru demararea procedurilor cad în sarcina noastra, urmand apoi sa ni recuperam din procentajul stabilit de comun acord din cuantumul despagubirilor civile acordate in cauza.
Numarul accidentelor auto este unul destul de mare, reprezentand pentru majoritatea persoanelor doar o statistica a politiei rutiere. Însa constientizam o astfel de problema doar in momentul in care chiar noi suntem victimele unui astfel de accident!
În astfel de situatii aveti nevoie de o echipa cu experienta, deoarece poate evalua pozitia dvs. in cazul unui accident de masina si poate elabora un plan juridic prin intermediul caruia sa puteti solicita daune RCA. Iar cei ce pot fi trasi la raspundere in ceea ce priveste vatamarea corporala a membrilor familiei dvs, a dumneavoastra sau a prietenilor dvs, vor plati consecintele!

A primi sfatul bun la momentul potrivit este un lucru nemaipomenit in domeniul daunelor!

EXPERT DESPAGUBIRI VICTIME RUTIERE srl se ghideaza dupa principiul:
“Nu câștigăm, nu suntem plătiți”, acesta fiind pana la urma si o garantie ca totul va merge bine in astfel de situatii!

Contact:
e-mail: expertdvr@yahoo.ro
Tel: 0724. 770 681
Bucuresti

elena

Interviu sustinut de Elena Stefan – Expert Despagubiri Victime Rutiere

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.