Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 27, 2014 at 19:45

Ecaterina Andronescu şi Dan Cristodor consolidează PSD-ul la Călăraşi

by

IMG_8087

Azi,27 aprilie 2014,imediat după lansarea candidaţilor PSD la europarlamnetare,Ecaterina Andronescu a fost la Călăraşi în campanie şi a dat startul împreună cu Dan Cristodor campaniei electorale a PSD Călăraşi pentru alegerile europarlamentare.

Ecaterina Andronescu cea mai titrată personalitate de pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC a dat un semnal de încredere şi speranţă în Dan Cristodor şi organizaţia PSD Călăraşi şi dorinţa de consolidare şi susţinere pentru psd-iştii călărăşeni pentru cea mai apropiată competiţie electorală alegerile pentru Parlamentul European

Ecaterina Andronescu (n. 7 aprilie 1948Malovățjudețul Mehedinți) este un politician român, membru al Partidul Social Democrat, președinte al Senatului Universității Politehnica din București. În 2004 ea devenea rectorul Universității Politehnica din București. Tot în anul 2004 a fost aleasă președintele Consiliului Național al Rectorilor din România. În anul 2008 a fost reconfirmată pentru un nou mandat de patru ani în fruntea Consiliului Național al Rectorilor.

Din 1996 este membră PSD, iar din 1997 este membră a Consiliului Național PSD, al Biroului Executiv Central și Vicepreședinte al Organizației PSD a Municipiului București. Din anul 2006 este vicepreședinte al Partidului Social Democrat. A fost aleasă deputat în legislaturile 199620002000200420042008 pe listele PSD. În perioada 2000-2003 a fost ministru al educației.

Din 22 decembrie 2008 și până pe 1 octombrie 2009 a fost Ministrul Educației, Cercetării și Inovării în Guvernul Boc. Ecaterina Andronescu a demisionat din funcție pe data de 1 octombrie 2009 în același timp cu miniștrii social-democrați din guvernul Boc. Toți au fost solidari cu Dan Nica, Ministru de Interne și vicepremier demis de Emil Boc. La data de 2 iulie 2012 a devenit din nou Ministru al Educației și Cercetării.IMG_8161

La această primă reuniune electorală de importanţă strategică şi  tactică s-au reunit în jurul Preşedintelui  Dan Cristodor şi al Ecaterinei Andronescu tot ce are mai bun PSD-ul din Călăraşi  la ora actuală: Ion Ştefan Preşedinte Executiv,Daniel Florea deputat,Liviu Muşat Director,ADR Sud Muntenia,Răzva Meseşanu Director ITM, Marian Sbârcea Vicepreşedinte,Sergiu Manole Vicepreşedinte,Sorin Vrăjitoru Vicepreşedinte,Virgil Diaconu secretar executiv,Roxana Paţurcă Preşedinta Organizaţiei de Femei,Constantin Tudor Inspector Şcolar General Adjunct,Marius Sbârcea Preşedintele Organizaţiei de Tineret,Viceprimarul Marius Dulce, şi o pleiadă de tineri care dau forţă şi energie ,un nou suflu organizaţiei PSD Călăraşi.

Nelu Bălaşa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page