Lifestyle, Sănătate — ianuarie 16, 2017 at 13:01

Dureri de dinți? Cuișoarele sau ceapa te scapă de dureri

by

Cuișoarele au proprietăți anestezice și diminuează durerile de dinți sau de gingii. Totodată, înlătură mirosul neplăcut al gurii. Poți să le mesteci ca atare sau poți face gargară cu ceai din cuișoare.

Pentru a prepara ceaiul, fierbe patru cuișoare timp de unul-două minute în 200 ml apă clocotită. Vasul se acoperă cu un capac. După 10 minute se strecoară. Se utilizează călduț sau la temperatura camerei. Împotriva durerilor de dinți, pune câteva picături de ulei de cuișoare pe un tampon de vată și aplică-l direct pe locul cu problemă. La început poate ustura un pic, dar, mai apoi, zona dureroasă amorțește.

Cum să tratezi durerea de dinți fără medicamente?

ceapaAșadar, în cazul în care aveți dureri de dinți, tot ce trebuie sa faceți este sa curățați o ceapă mică de coaja, să o spălați  și să o tăiați rondele.

Luați apoi o bucata de ceapa si așezați-o deasupra dintelui care vă provoacă durere. Fixați bucata de ceapa prin simpla închidere a gurii, astfel încât sa se creeze o mica presiune pe dintele in cauza.

Mențineți aceasta poziție timp de 3-4 minute si va asigur ca durerile vor înceta in cel mai scurt timp.

Sub cele 7 foi, ceapa conține uleiuri eterice puternic mirositoare, cu acizi, vitamine si multe alte substanțe active ce au un puternic efect analgezic, calmând inflamația ce se produce la rădăcina dinților.

Contraindicații

Femeile însărcinate ar trebui să evite cuișoarele, întrucât pot declanșa travaliul înainte de termen. Mai este important să știi că acest remediu nu vindecă, ci are doar efecte analgezice. Nu ezita să mergi la dentist pentru a te trata.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page