Evenimente, Ultimile Știri — martie 31, 2014 at 12:17

După cinci ani de ”protectorat” bucureștean PSD Călărași are în sfârșit un președinte călărășean, Dan Cristodor

by

La PSD Călăraşi Dan Cristodor preşedinte în locul lui Dan Şova şi Daniel Florea preşedinte executiv.

cristodor si floreaDe astăzi, 31.03.2014, cel mai puternic om din PSD în județul Călărași a devenit doctorul Dan Eugen Cristodor. Biroul Politic Național al PSD a hotărât: Dan Eugen Cristodor este noul președinte al Organizației Județene PSD Călărași.

Suportul total pe care ministrul Dan Șova îl acordă lui Dan Cristodor, dublat de capacitatea organizatorică și de conducere ale celui de-al doilea – calități demonstrate în fruntea Organizației Municipale PSD – constituie premisele unui PSD puternic în tot județul.

După cinci ani de ”protectorat” bucureștean, PSD Călărași are în sfârșit un președinte călărășean. Dan Cristodor este, începând de azi, omul în care își pune speranțele întreaga suflare PSD-istă din județul  Călărași. Deși tânăr și nu de prea mult timp în politică, el a demonstrat deja că merită să țină frâiele stângii călărășene.

Medic stomatolog de succes, dar lipsit de orice aroganță sau impertinență, Dan Cristodor consideră omenia ca fiind una dintre valorile primordiale. Dovedindu-se un om de acțiune, un bun coechipier, dar și un fin psiholog, el a reușit să se facă ascultat de mai toți PSD-iștii și să se impună în scurt timp ca lider, câștigându-le și simpatia primarilor PSD din județul nostru.

Calitățile pe care le-a dovedit Dan Cristodor ca președinte al Organizației Municipale PSD Călărași nu au rămas fără reverberație la București și, cum de mult timp călărășenii  își doreau un lider de culoare roșie crescut din rândurile lor, iată că dorința li s-a împlinit.

Noul președinte al PSD Călărași e conștient de sarcina grea pe care o are, dar, cum tinerețea  a reprezentat întotdeauna un atù împotriva rutinei, el privește orice obstacol ca pe o provocare. Mai mult decât atât, el are atât ambiția, cât și energia și forța necesare pentru a se arunca în luptă cu sorți de izbândă.

“PSD Călărași iese azi în fața dumneavoastră cu un om care reprezintă viitorul.  La numai 39 de ani, Dan Cristodor joacă acum cartea victoriei.   Suntem alături de el și suntem convinși că împreună vom învinge. Așa să ne ajute Dumnezeu!” a declarat Virgil Diaconu.

“De la preluarea mandatului de Preşedinte al PSD Călăraşi,  am trăit o experienţă nouă şi interesantă în relaţiile cu oamenii şi de conducător politic.

Responsabilitatea conducerii organizaţiei municipale, mi-a oferit posibiltatea să valorific experienţa profesională, ca medic, îmbinând grija şi atenţia faţă de oameni cu mobilizarea şi acţiunea politică”,a declarat Dan Cristodor, Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Călăraşi.

Cristodor confirmă încrederea acordată de PSD-iştii călărăşeni şi ca cel mai tânăr şef de organizaţie politică din Călăraşi, a procedat la o restructurare  profundă şi importantă din punct de vedere politic şi functional a structurilor, activităţilor şi programelor socialiştilor din Călăraşi.

Unul dintre principalele obiective a fost deschiderea organizaţiei PSD Călăraşi  către cetăţeni şi atragerea de noi membri. În fiecare organizaţie locală de bază în parte am participat la şedinţele de evaluare şi împreună cu birourile organizaţiilor am stabilit obiectivele şi programele de acţiune  pentru perioada mandatului meu de 4 ani.  Cu 300 de noi membri s-a întărit organizaţia de când am  preluat mandatului şi până în prezent.(două luni/nota redacţiei)

Am o bună colaborare cu Dan Şova, Preşedintele organizaţiei judeţene şi cu Ion Ştefan, Preşedintele executiv care m-au creditat şi de ale căror sfaturi ţin cont. Mă înţeleg şi mă mobilizez foarte bine cu membri Biroului Permanent Judeţean BPJ şi Biroului Permanent Local  BPL şi facem o foarte bună echipă cu membrii nostrii de partid, cu care şi înfăptuim obiectivele stabilite.

Aşa cum am anticipat, când toată lumea era sceptică, Dan Cristodor a câştigat. Surpriza este compromisul făcut şi faptul că deputatul Daniel Florea este preşedinte executiv.

Daniel Florea adeclarat pentru Argument: “Mă bucur că PSD are la Călăraşi o echipă tânără şi îmi afirm toată disponibilitatea ca ea sa fie câştigătoare în alegerile europarlamentare.”

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page