Evenimente, Ultimile Știri — octombrie 7, 2015 at 18:20

Dunărea Călăraşi -Rapid Bucureşti 0-1 , un rezultat împotriva cursului jocului Bravo! Ionel Ganea. Avem echipă ,avem valoare!

by

IMG_4050

Atmosferă deosebit de animată, azi la ora meciului dintre Dunărea Călăraşi şi Rapid Bucureşti.Foarte mulţi călărăşeni au fost prezenţi la stadionul municipal, pentru un meci care a suscitat un interes deosebit.

Ionel Ganea  a clădit o echipă puternică fizic şi rafinată tehnico-tactic. Selecţia deosebită, a adus în teren o echipă Dunărea, poate cea mai bună, care a existat vreodată sub culorile acestui club. Bravo Ionel Ganea,bravo staf-ului tehnic şi managerial. Bravo! Ionel Ganea. Avem echipă ,avem valoare.

Dunărea Călăraşi,sub bagheta lui Ionel Ganea,are toate atributele unei echipe care joacă un fotbal modern,cu jucători ambiţioşi,valoroşi d.p.d.v. tehnico+tactic,cu o idee de joc bine conturată şi care stăpânesc mingea şi jocul.

Jocul de astăzi,a avut în prima repriză, un singur sens către poarta Rapidului.Rapid nu a emis nici o pretenţie în prima repriză. În a doua repriză pe fondul  câştigării unui plus de iniţiativă şi în urma unei bâlbâieli în defensiva noastră  Rapid a marcat nemeritat 0-1.Un rezultat ]mpotriva cursului jocului.

Deşi rezultatul ne+a lăsat un gust amar,jocul echipe Dunărea  a convins că este o echipă de viitor. se simte mâna lui Ionel Ganea,o echipă valoroasă,competitivă.

Nelu Bălaşa[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page