Evenimente, Sport — decembrie 30, 2014 at 09:24

DUNAREA Călăraşi : LA MULŢI ANI!

by
LA MULŢI ANI!
Ne plecăm cu smerenie în faţa tuturor celor care iubesc sportul călărăşean, fotbalul călărăşean, dar şi în faţa celor care ÎNCĂ nu sunt suporteri declaraţi ai clubului (aproape centenar) DUNĂREA Călăraşi,
Am serbat Sfântul Crăciun în linişte, pace şi înţelegere. Şi la fel dorim ca să păşim în Anul 2015, un an pe care îl dorim încununat cu mari performanţe ale sportului călărăşean, ale fotbalului – Liga I la handbal masculin, Liga I la Fotbalul în Sală, iar din vară Liga a II-a la FOTBAL – o revenire a FOTBALU1LUI CĂLĂRĂŞEAN acolo unde – de drept şi de fapt – îi este locul în anul 96 al existenţei lui în urbea de la malul Borcei. Şi, poate, în anul centenarului …
De aceea vă dorim sănătoşi, mereu alături de echipa favorită, pornită pe un drum pe care nu a mai fost de 20 de ani!
2UNII AU SĂRBĂTORIT, ALŢII AU MUNCIT!
Jucătorii sunt în vacanţă! O vacanţă bine-meritată care va lua sfârşit la 15 ianuarie. Conducătorii clubului nu au avut … vacanţă” Şi nici nu o vor avea! Poate la vară după ce se va finaliza proiectul cu care actuala conducere a clubului a pornit la drum în vara anului 2012.
Acolo unde se doreşte ceva, acolo unde performanţa se oferă, dar nu se materializează singură, conducătorii nu au linişte şi totul trebuie să fie pus la punct în cel mai mic amănunt până la 15 ianuarie. Performanţa se realizează de către acei jucători care nu au în gând decât meciul care urmează, de alte probleme gândindu-se alţii!
ULTIMELE TRANSFERURI PENTRU “DUNĂREA” CĂLĂRAŞI
În ajunul Sfântului Crăciun, cât şi în zilele care au urmat, funcţie de strategia care urmează a fi aplicată în primăvară, s-au materializat următoarele transferuri de jucători:
• Alexandru FRANGU – mijlocaş – născut la 24 februarie 1985, vine de la “Viitorul” Axintele. A “învăţat” fotbal la Progresul Bucureşti. A mai jucat la ACS Berceni şi CS Otopeni. Este în ultimul an la masterat – drept.
• Andrei-Marin LUCA – atacant – născut la 30 mai 1993, vine de la “Viitorul” Axintele. A “învăţat” fotbal la Progresul Bucureşti. A mai jucat la “U” Cluj Napoca şi Unirea Slobozia. Este golgeterul echipei din Axintele pentru prima parte a campiuonatului cu 8 goluri marcate.
• Valentin Marius ALEXANDRU – mijlocaş – născut la 17 septembrie 1991, vine de la “Gloria” Popeşti Leordeni. A mai jucat la CS Buftea, CS Otopeni şi Victoria Brăneşti.
• Iulian Marian RĂDUŢĂ – portar – născut la 19 iulie 1986, vine de la “Viitorul” Axintele. A “învăţat” fotbal la CSS Pajura. A mai jucat la CS Otopeni şi Victoria Chirnogi.
Este posibil ca să se mai facă 1-2 transferuri până la data reunirii lotului.
Despre programul echipei cât şi despre cei care vor pleca – sub formă de împrumut – după reunirea lotului.
Andrei RĂDUCU A PLECAT!
În ajunul Sfintelor Sărbători, internaţionalul Andrei Emil Răducu a cerut rezilierea pe cale amiabilă a înţelegerii cu DUNĂREA Călăraşi, echipa de Liga I (FUTSAL). Motivul: nu s-a adaptat la Călăraşi. Cererea i-a fost satisfăcută.
 3
MOŞ CRĂCIUN  A VENIT ŞI LA JUNIORI!
Dacă la seniori, Moş Crăciun a venit odată cu începerea vacanţei de iarnă – repet, o vacanţă bine-meritată – la Centrul Pentru Pregătirea Copiilor şi a Juniorilor “DUNĂREA” Călăraşi, moşul a ajuns în ajun. Au primit daruri juniorii A şi juniorii B, care au avut o comportare meritorie în primul lor an de performanţă în campiopnatul republican. Premierea s-a făcut de conducerea clubului în prezenţa domnului Viorel Ivanciu – consilier municipal şi a Comisiei de Părinţi care funcţionează pe lângă club. Evenimentul a avut loc în noul club de recreere din incinta Complexului Sportiv Municipal “DUNĂREA” Călăraşi.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page