Anunţuri, Ultimile Știri — februarie 3, 2014 at 10:05

Drumuri naţionale, în continuare închise!

by

traficCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră mai este închisă temporar pe patru tronsoane de drumuri nţionale:

– DN24C Manoleasa – Rădăuţi Prut ( judeţul Botoşani) sectoare viscolite, vant in rafale de pana la 70 km/h, vizibilitate < 100m

– DN 29 Botoşani – Săveni – Manoleasa (judeţul Botoşani) viscol la sol, vizibilitate redusa sub 100m

– DN 29A Dorohoi – Rădăuţi Prut (judeţul Botoşani)viscol la sol, vizibilitate redusa sub 100 m

– DN 3 Ostrov – Băneasa (judeţul Constanţa) Cantitati mari de zapada troienita si suluri de zapada- Se actioneaza cu 6 autoutilaje

Pe DN24D Vârlezi – Cuca (judeţul Galaţi) este instituită o restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN 7C, între kilometrii 57 şi 104 (în zona localităţii argeşene Arefu), o restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe tronsonul Autostrăzii A2 Lehliu – Feteşti, pe sensul de circulaţie Constanţa – Bucureşti, se circulă cu viteza de maximum 50 km/oră, fiind instituită restricţie în acest sens.

Nu sunt aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise. În schimb, traficul feroviar pe segmentul de cale ferată Ploieşti – Urziceni este închis.

De precizat că au fost ridicate restricţiile pentru autovehiculele de transport marfă, instituite din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile de pe teritoriul Serbiei, la ieşirea din ţară în punctele de trecere a frontierei Jimbolia şi Stamora Moraviţa (judeţul Timiş) şi Naidăş (judeţul Caraş-Severin).

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page