Politica, Politica locala — mai 16, 2016 at 18:04

Drept la replică: Despre educație, bun simț și alte lucruri străine

by

Am citit cu regret și indignare comunicatul de presă al domnului doctor în agricultură, metalurg la bază, Dan Ștefan Drăgulin. Acest ”bărbat” are un atac de joasă speță la adresa unei femei care a fost și este o personalitate marcantă a învățământului din această țară, chiar dacă n-a reușit să rezolve chiar și cele mai mărunte cerințe ale Călărașiului.

diaconu-dragulinCu greșeli de exprimare (și de ortografie) specifice ”doctorului” Drăgulin, acesta își permite să asocieze numele acestei doamne a învâțământului românesc, Ecaterina Andronescu, cu atributele ”demagogie și ipocrizie” – citez.

Mă întreb: ce îl califică pe metalurgul Drăgulin să atace o femeie cu ținuta morală, calitatea umană și pregătirea doamnei Andronescu?

Presupun că atunci când ești inferior cuiva din toate punctele de vedere și când educația (sau lipsa ei) nu-ți pun la dispoziție o modalitate elegantă de a-ți expune punctul de vedere, nu găsești altă soluție decât să împroști cu noroi persoana care ți-e superioară.

Și, a propos, oare în ograda cui e ipocrizia? Oare să fie cumva vreo legătură între ipocrizie și ”doctorul” Drăgulin, care până mai ieri, afirma sus și tare că nu se va întoarce în veci în PNL, blamându-l pe Filipescu și toată conducerea, iar acum a revenit acolo, ca să lingă unde a scuipat?

Dottore, dottore!

Un nene care mai crede în bunele maniere,

Virgil DIACONU

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page