Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — februarie 16, 2018 at 17:23

Drama femeii deştepte. Sau nu…

by

De când au conştientizat efortul de a cuceri femeia, bărbații le-au sortat pe categorii: femei bune şi femei deştepte.

Cum gândesc ei!? Cu alea bune ne distrăm, experimentăm chestii mişto…dar de fapt, ne-am dori o femeie deşteaptă, în final, lângă noi.

Femeia asumată, pe care să te bazezi. Să fie independentă. Să ştie ce vrea. Să fie luptătoare, chiar şi în pat. Să îți dea senzația că ai câştigat toate luptele singur, dar cu ajutorul ei…decisiv.


Bărbatul, fiind legat ombilicat de afecțiunea mamei lui, vrea să se ştie deținătorul absolut al atenției tale. Tu preiei rolul ei, după 30 de ani ai lui. Chiar şi cei care susțin că nu sunt geloşi, devin. 

Atunci când un bărbat se îndrăgosteşte simte că ea devine lumea lui, iar orice compliment vizibil adresat muzei îi încalcă proprietatea, de aici şi schimbul “amabil” de priviri.

Pentru un bărbat care ştie ce vrea este important să ştie că poate construi cu ea. Că li se întrepătrund visurile într-un punct, de unde o iau la pas, împreună. De mână.


Le plac şi cele bune, dar pentru o seară. Atât cât să-şi simtă orgoliul satisfăcut. Doar este un vânător…A vânat de când se ştie, dar vine o vreme când însăşi natura îl determină să vâneze cu…mai mult cap.


Voi cum vânați!? Pe termen scurt sau cu previziune!?😉

Despre ei şi ele sunt multe poveşti… Contează să fie chimie.

Că fizica o deducem din ea…în rest, fiți minunați, e gratuit!

Mirelle Alesia

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page