Editoriale — mai 15, 2019 at 12:35

Drăgulin un primar antieuropean ,un primar antiliberal,populist ,suveranist

by

 

În timp ce Uniunea Europeană alocă bani pentru protecția mediului și reducerea emisiilor de cabon, drăgulin împrumută comunitatea la bănci, pe termen lung, ca să facă proiecte antieuropene.

Așa zisul proiect de modernizare a b-dului Titulescu și ciuntirea copacilori urbani sunt două exemple evidente și sfidătoare la adresa politicilor europene. Proiectul  B-dului N Titulescu prevede restrângerea spațiului verde ,a spațiului acordat oamenilor și mărirea spațiului acordat parcărilor și autoturismelor,nu prevede piste de biciclete, e contrar politicilor europene(privind protecția mediului și reducerea emisiilor de carbon).

drăgulin la masă cu cine a trecut puntea când a fost nevoie…colcăie sângele de liberalism…poate să facă orice sânge albastru nu o să aibă niciodată…

Cu retorica lui populistă și paternalistă,comportamentul  dictatorial și intolerant ,stilul heeirup-ist individualist , încearcă  să aburească opinia publică despre cine este și ce face.

Vom devoala în articolele  viitoare prin faptele lui, caracterul,comportamentul ,politica care nu au nimic  cu politica europeană ,cu politica liberală…și clanul cumetriilor…

Pornim de la nici un metru pistă pentru  biciclete…

 

Nelu Bălașa

p.s. Întrebări:

1.Cine sunt specialiștii care au stabilit că trebuie tăiați platanii de pe Știrbei Vodă .

2.Care sunt documentele care justifică acest lucru

  1. Sub incidența căror legi și reglementări au fost elaborate

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!