Editoriale, Interviuri — iunie 21, 2019 at 15:53

drăgulin sfidează cetățenii, presa și consilierii municipali . Marius Dulce spune că  drăgulin nu aude și nu vede interpelările consilierilor municipali

by

motto: când alegi să te confrunți cu toți cei care nu sunt de acord cu tine,drumul este fără întoarcere…

 

În loc să-și ceară scuze și să rezolve problemele drăgulin a ales să se confrunte cu cetățenii.

Combaterea țânțarilor este un serviciu care tine de un oraș civilizat de sănătatea și confortul cetățenilor.

În loc să planifice și să asigure acest serviciu dragulin a ales o confruntare cu cetățenii și într-un comunicat de presă semnat de Nimeni și pe un ton țâfnos se ia la harță cu cetățenii, arătând că “gândește” un contract multianual.

Ce deștept! Isteț! Nu a putut să facă acest lucru acum 7 ani când a devenit primar,nici la începutul acestui mandat, are de gând să facă la sfârșit de mandat.

Ce caraghios! În fața evidenței că nu a rezolvat problema la timp, vine cu un comunicat în care își arată, culmea, neputința!!!??? Vinovați sunt cetățenii care plătesc taxe și impozite și nu ar trebui să se revolte. Ba ne revoltăm! Sfidarea, aroganța și nesimțirea au depășit orice limită.

drăgulin sfidează cetățenii, presa și consilierii municipali! In loc să-și ceară scuze și să rezolve problemele,drăgulin a ales să se confrunte cu cetățenii.

L-am întrebat pe Marius Dulce, șeful consilierilor PSD: Voi chiar nu faceți nimic? Ne sufocă țânțarii!

 Marius Dulce: Încă din luna Februarie am început interpelările în consiliul local știind că odată cu încălzirea vremii, în martie când temperatura apei ajunge la 10 grade, începe eclozarea țânțarilor(ieșirea din găoace). Am cerut să înceapă operațiunile în martie cu tratamentul de delarvare pe toate suprafețele cu luciu de apă. Operațiune eficientă atât din punct de vedere ethnic, adică stârpirea țânțarilor cât și financiar adică cu costuri mai reduse. Dar primarul nu aude și nu vede!

 Am solicitat in nenumărate rânduri un contract multianual pentru combaterea țânțarilor dezinsecție, deratizare, deparazitare. Combaterea țâțarilor este o necesitate pentru orice oraș civilizat care are în vedere sănătatea și confortul cetățenilor.

 In mai am făcut o nouă interpelare pentru că disconfortul crescut creat de țânțari a devenit insuportabil. Știu că Direcția de Sănătate Publică a atenționat în scris primăria Călărași în februarie-martie despre necesitatea măsurilor din timp mai ales ca anul trecut in județul Călărași au fost două cazuri de infecții neuroinvazive generate de țânțarii west nails,a declarat Marius Dulce pentru Argument.

drăgulin sfidează cetățenii presa și consilierii municipali, în loc să-și ceara scuze și să rezolve problemele orașului.Cu acest comunicat de presă,semnat de Nimeni, care a generat comentarii negative fără precedent la adresa primarului și primăriei, drăgulin încearcă în nota caracteristică să ne prostească pe față, să ne aburească.

drăguline , cetățenii nu sunt proști…acum știu cine ești…

Cu această aroganță,de la înălțimea ingnoranței ce -l caracterizează, drăgulinbate in fiecare zi un cui la coșciugul lui politic.

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page