Anunţuri, Ultimile Știri — noiembrie 11, 2013 at 18:07

Drăgulin: Bugetul pe anul 2014 este compromis sau de ce pierde primăria toate procesele cu Alitrans? Prostie sau golănie!!!???

by

dragulinPrimarul municipiului Călărași a venit în ultima conferință de presă să-și clameze neputințele și să arunce pe fostul primar Dragu neîmplinirile sale.

Subliniem: bugetul este problema consiliului local a consilierilor municipali

Problema transportului local este o problemă veche care a fost creată și atunci ca și acum de obediența și politica de cârpă a conslierilor locali în raport cu primarul în funcție respectiv Dragu și Drăgulin. Și pe În timpul lui Dragu și acum, PNL a deținut majoritatea în consiliul  municipal. Și atunci și acum problema transportului în comun este o chestiune care trebuie rezolvată de consiliul local, ţine de responsabilitatea și competența consiliului local. Și atunci și acum în consiliul local hotârârile se iau cu o unanimitate suspectă și ele reflectă de fapt voința primarului.

Următoarea declarație este martor la atitudinea pe care și-o asumă primarul  Drăgulin în raport cu problemele municipalității.

Am primit o de la transportul local unde mă informează că mai am de plată 35 de miliarde de lei vechi, mai am una de 22 de miliarde și mai trebuie să vină o nouă decizie cu o nouă sumă. Alitrans consideră vechiul  că contract cu primăria  Călărași este valabil. Noi de 2 luni nu le-am plătit nimic. Le-am trimis o adresă în acest sens dar fac transportul pe răspunderea lor. Ei spun că acel contract este perfect valabil.

La finele lunii noiembrie mă voi adresa justiției pentru a stabili dacă acest contract pe care primăria Călărași îl are cu transportatorul local Alitrans este valabil sau nu. Noi am primit răspuns de la  ANSCRE cum că acest contract nu mai este valabil.Ei totuși fac acest transport  și probabil din vînzarea biletelor își acoperă cheltuielile.Practic la ora actuală transportul local în Călărași se efctuează în afara bazzei legale,subliniază Daniel Drăgulin,primarul municipiului Călărași

Nici musca nu mișcă… nici un consilier local nu are absolut nici o părere, nu se remarcă nici unul.Viceprimarii sunt de o discreție ce nu s-a mai pomenit.

Ca de fiecare dată Primarul ne semnalizează că este o problemă dar nu ne spune cum și cine o va rezolva.

O păsărică  ne-a șoptit, că a fost adoptată o hotărîre de consiliul local, în ceea ce privește transportul local, pe care firește Alitrans o va ataca și va avea iar cîștig de cauză. Cum se explică că primăria Călărași cu „nșpe” juriști pierde procesele  de fiecare dată.

Dacă veți citi declarația primarul(mai sus) veți sesiza amatorismul primarului într-o problemă care afectează grav bugetul local.Și chiar… de ce trebuie să subvenționăm transportul local? Din nevoia de voturi sau din alte motive…

Consiliul local municipal Călărași trebuie să soluționeze această problemă…

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page