Politica, Politică regională — decembrie 14, 2013 at 14:15

Dragoş Coman la conferinţa PNL:mărturisesc că mi-am pierdut cele câteva cuvinte care le pregătisem

by

IMG_2563 Copleşitoare atmosfera la conferinţa teritorială de alegeri a PNL Călăraşi. Dragoş  Coman a exprimat cel mai bine sentimentul pe care l-au avut  majoritatea participanţilor la această reuniune a PNL.

Mărturisesc că mi-am pierdut cele câteva cuvinte care le pregătisem să vi le spun, a declarat Dragoş Coman. Şi ca el foarte mulţi. Tot Dragoş Coman a a declarat de la tribună că PNL este cea mai puternică forţă politică la Călăraşi şi că PNL a făcut o demonstraţie de forţă.

La această oră se desfăşoară conferinţa teritorială de alegeri  a PNL Călăraşi. Participă în jur de 2200 de persoane dintre care 700 cu drept de vot.

Au fost invitaţi Daniel Chiţoiu,Norica Nicolai,Ramona Mănescu,Mariana Câmpeanu,Mihai Voicu,Cristian Buşoi,Mircea Diaconu.

Absenţe notabile: Crin Antonescu,Daniel Florea,Maria Dragomir şi Iliuţă Vasile.

Din partea partidelor călărăşene au fost prezenţi Ion Ştefan-Primvicepreşedintele PSD,Bogdan Georgescu-Preşedintele PC,Emil Muşat -viitorul Primpreşdinte al PDL aşa cum insistent a subliniat Filipescu,Dragoş Coman-Preşedintele Partidului Mişcarea Populară,primari liberali şi PSD-işti,Senatorii Iulian Dumitrescu,Liviu Tomoiagă,Deputaţii Raluca Surdu şi Aurel Nicolae.

Câteva declaraţii la cald:

Ion Ştefan Primvicepreşedinte PSD:

Toate negocierile s-au făcut la centru , eu am suportat  şi  suport în continuare toate divergenţele.Filipescu nu-şi favorizează primarii.USL merge foarte bine.

Bogdan Georgescu-Preşedintele PC Călăraşi: Filipescu când luptă nu se uită.

Emil Muşat-Viitorul primvicepreşedinte al PDL – asinul este un animal sfânt dar caracatiţa cum este?

Dragoş Coman-Preşedintele PMP: Mărturisesc că mi-am pierdut cele câteva cuvinte care le pregătisem să vi le spun.

A consemnat:

Nelu Bălaşa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page