Dragoș Coman : Intenția PSD de a schimba regulile în timpul jocului profund incorecta!

by

dragos“Este profund incorect! Orice societate civilizată trăiește pe baza unor legi, orice competiție, dacă vreți, funcționează pe baza unor reguli. Cum ar fi dacă în timpul unui meci de fotbal, in momentul în care mingea ar fi in posesia mea aș considera că hențul nu se mai pedepsește. “a declarat Dragoș Coman președintele PMP Călărași.

O astfel de chestiune are implicații extrem de diverse și ar trebui discutată cu seriozitate, iar argumente de genul “Așa au făcut și ei în 2006”,  nu au un carcater evoluționist ci mai degraba retrograd.

În astfel de situații n-ar dăuna să ținem cont și de păreri venite din partea unor ambasade, ce reprezintă viziunea unor țări profund democratice.

America, țara cu cea mai consolidată democrație și-a prezentat astazi poziția cu care sunt în toatal acord!

Comunicat Ambasada SUA : Am auzit argumente pro şi contra ordonanţei propuse cu privire la aleşii locali. Suntem îngrijoraţi în legătură cu momentul ales. Ne-am exprimat în trecut îngrijorarea privind legiferarea unor chestiuni complexe prin ordonanţe de urgenţă şi credem că măsurile de acest fel ar trebui discutate în cadrul unui proces legislativ deschis şi transparent care permite organizarea unei dezbateri la care să poată participa liber toate partidele politice, societatea civilă şi toate părţile interesate.

A consemnat, Victor Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page