Evenimente, Ultimile Știri — martie 5, 2014 at 16:00

Dragoş Coman întăreşte Mişcarea Populară de la Călăraşi cu oameni de calitate: Arnold Hodel şi Radu Timiş Junior

by

IMG_5326

Azi, 5 martie 2014, a avut loc  o conferinţă de presă la sediul Partidului Mişcarea Populară de la Călăraşi.Dragoş Coman a informat opinia public că PMP organizează o campanie publică de strângere de semnături împotriva deciziei guvernului Ponta de a majora acciza la carburanţi cu 0,7 cenţi/litru.Organizaţia de la Călăraşi şi-a propus strângerea a 10.000 de semnături.

“Aşa cum v-am promis,în cadrul  politicii PMP vă prezint doi oameni de calitate:  Arnold Hodel , Preşedintele organizaţiei Oamenilor de afaceri a PMP şi Radu Timiş Junior , Preşedintele organizaţiei de tineret”, a declarat Coman.

Arnold Hodel antreprenor , fost Director al FPS Călăraşi a venit să pună umărul la construcţia de dreapta iniţiată şi condusă de Dragoş Coman şi tinerii din jurul lui.

“Toată viaţa mea am trăit şi acţionat în sprijinul valorilor şi convingerilor  de dreapta.Sunt convins că antreprenoriatul, spiritul intreprinzător sunt soluţiile pentru progres şi dezvoltare, pentru crearea locurilor de muncă”, a declarat Arnold Hodel.

 Radu Timiş Junior, preşedintele organizaţiei de tineret  a PMP: “Am venit lângă Dragoş Coman,prietenul meu pentru că sunt un om de dreapta. Am crescut şi trăit într-o familie de antreprenori ,care mi-au insuflat valorile şi principiile dreptei economice. Studiez şi sunt Director de dezvoltare la grupul Cristim.

Învăţ şi muncesc,sunt major şi îmi asum deciziile. Dacă tatăl meu nu a făcut şi nu face politică, eu îmi asum politica Partidului Mişcarea Populară”,a declarat Radu Timiş.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page