Politica, Politica locala — mai 30, 2016 at 00:10

Dragoş Coman în careul de aşi ai PNL Călăraşi

by

ca

Răducu Filipescu,Vasile Iliuţă şi Daniel Drăgulin l-au propus şi propulsat pe Dragoş Coman în avanpostul bătăliei electorale şi astfel Dragoş a devenit  al 4- lea AS, în careul de aşi al liberalilor. Adus în partid de Răducu Filipescu, el a obţinut rapid şi susţinerea   candidatului la primăria municipiului Călăraşi Daniel Drăgulin şi a candidatului la funcţia de preşedinte al consiliului judeţean Vasile liuţă.

Creditat cu o bună perspectivă electorală Dragoş Coman, este  în prima linie alături de Drăgulin şi Iliuţă în lupta cu PSD-ul.  Astfel s-a crisalizat o formulă proaspătă, inovatoare cu aderenţă la public care susţinută de arhitectura organizatorică riguroasă şi precisă a PNL, va spulbera amatorismul PSD-ului.

Astfel, dacă figura lui Filipescu se vede mai puţin, se simte mâna lui  în susţinerea elanului şi prospeţimii celor trei: Iliuţă, Drăgulin,Coman.

Nelu Bălaşa

p.s. o curiozitate, dacă dai să cauţi pe google Răducu Filipescu îi găseşti acolo pe toţi… Drăgulin,  Iliuţă, Coman chiar şi Cristodor

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page