Evenimente, Ultimile Știri — ianuarie 14, 2020 at 14:05

Dragoș Coman este primul liberal călărășean, care ocupă o funcție de demnitate publică ,cu rang de ministru, în istoria postdecembristă a  PNL Călărași

by

 

Dragoș Coman a fost numit secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului  în Guvernul  Ludovic Orban. Monitorul Oficial nr.19/13 ianuarie 2020 publică Decizia de numire semnată de Ludovic Orban. Cu această numire Dragoș Coman devine  primul liberal călărășean care ocupă o funcție de demnitate publică ,cu rang de ministru, în istoria postdecembristă a PNL Călărași.

Ambițios și tenace Dragoș Coman este  atent la pregătirea sa profesională și politică. Dragoș Coman este absolvent al Facultății de Științe Politice, a urmat cursurile postuniversitare ale Universității Naționale de Apărare Carol I,  Colegiul Național de Apărare, în domeniul securității și apărării naționale.Are un master în Managementul Sectorului Public la Școala Naționala de Studii Politice și Administrative,

Dragoș Coman și-a propus mereu ținte înalte pe care le-a atins.

Intrat de timpuriu în politică s-a făcut rapid remarcat atât de liderii politici ai momentului ,locali și naționali, dar mai ales de cetățeni . Dragoș Coman este o speranță de mai bine pentru mulți călărășeni și un lider de viitor pentru PNL.

Înainte de toate însă Dragoș Coman  este un intreprinzător de succes, validat de competiția  economică  liberă,pe piață.

 

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page