Politica, Politica locala — februarie 2, 2018 at 02:18

Dragoş Coman: Drăgulin are dreptate

by

Punctul meu de vedere in situația de față nu poate fi decât unul conform cu cel al domnului primar Dan Dragulin. Are dreptate sa fie supărat. Proiectul Bulevardului Nicolae Titulescu este unul  foarte necesar. Face parte din planificarea noastră.

În primul rând că un astfel de proiect, nu doar că schimbă imaginea unei zone din municipiu dar aduce un plus de confort și siguranță atât șoferilor cât și pietonilor. Cred ca se impunea o analiză curată lipsită de interese electorale și partinice. Iar dacă lucrurile nu au stat așa atunci trebuie fundamentate bine discuțiile legate de valoarea proiectului pentru că stim cu toții sau ar trebui să știm că orice licitație de acest tip nu va avea la final prețul estimat.

Cu tot respectul pe care îl port colegilor din Consiliul Local, cred că de data asta s-au pripit.

Am curaj să spun că actuala administrație, după dezbateri intense, se va bate pe proiecte importante pentru municipiul Călărași iar pentru asta îmi pun speranța, că tot in urma dezbaterilor, vom reuși să luăm decizii ce vor schimba in bine viața călărășenilor, iar asta se va întâmpla lucrând ca o echipă cu toți cei 21 de consilieri locali.

În încheiere permiteți-mi să dau doar câteva exemple de proiecte mari ce vor viza municipiul Călărași: asfaltarea cartierului Mircea Vodă, modernizare Str. Grivița, amenajarea Str. Bucuresti, modernizare Centrul Vechi, continuarea asfaltărilor din cartierul Cărămidari, modernizarea parcurilor.

Pentru aceste proiecte dar și pentru celelalte este nevoie de întreg concursul consilierilor locali dacă dorim să schimbăm calitatea vieții cetățenilor.

Dragoş Coman

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page