De pe la noi, Editoriale — februarie 24, 2016 at 18:42

Dragobetele prilej de propagandă si pupincurism

by

124396656cd94faeee38_ecea276f111788e512cacc7cefd3efc5Voi daţi consistenţă turmei  uşor manipulabile care ridică ignoraţa la rang de virtute

Dragobetele a fost, azi, prilejul pentru organizațiile de tineret PNL și PSD Călărași pentru propagandă și pupincurism. Așa zișii lideri ai organizațiilor de tineret, pe care nu i cunoaște nimeni d.p.d.v. politic, care nu s-au remarcat prin nici o acțiune politică, s-au întrecut într-o exhibiție popagandistică și un pupincurim grețos pentru “liderii”.

Amintim că cele două organizaţii de tineret aparţin PNL şi PSD care asigură o unanimitate mormântală şi o unanimitae vecină cu complicitatea şi că liderii celor organizaţii, omagiaţi, nu au răspunsuri pentru dezastrul proiectului CL 8. Dragi tineri popagandişti ai PNL şi PSD, dacă dragostea pentru călărăşeni e sentimentul care vă animă puneţi în dezbatere şi luaţi poziţie pentru lucrurile prost făcte în comunitatea noastră.

Nu mă aştept la rezonanţa faţă de valori …Voi daţi consistenţă (poate inconştient-dar şi asta e grav) turmei  uşor manipulabile care ridică ignoraţa la rang de virtute.

Nelu Bălaşa

apropo a fost cineva din conducerea primăriei …toţi candidaţi…din dragoste pentru călărăşeni să verifice întârziatul şi eşuatul proiect CL 8

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page