Editoriale, Interviuri — februarie 6, 2014 at 13:51

Dorinel Dincă : Schimbarea pe care majoritatea o simte şi o vrea

by

IMG_3904

Structurile sportive de la Călăraşi sunt încremenite într-un proiect care nu duce nicăeri. Băltirea aceasta dulce în care nu supărăm pe nimeni şi narcisismul neputinţei , lipsei de perspectivă a  anchilozat Asociaţia Judeţeană de Fotbal într un mechanism ruginit şi imobil, incapabil de performanţă. Micile răutăţi inofensive, ca între prieteni nu schimbă nimic. Este nevoie de o schimbare şi de o reformă radicală,este nevoie de energie şi de infuzie de resurse umane tinere şi energice şi financiare private .

Să-i mulţumim profesorului Caţaroş pentru contribuţia adusă,cu respect şi consideraţie însă este timpul altor  fapte. Sub conducerea lui s-a creat un status-quo,un soi de ierarhii şi relaţii care nu mai permite progresul,modernizarea,valoarea şi rezultate în fotbalul călărăşan. 8 ani a avut timp să arate ce poate. Au fost şi lucruri bune. Acum e nevoie de o schimbarea pe care majoritatea o simte şi o vrea,de un suflu nou.

Dorinel Dincă este schimbarea pe care majoritatea oamenilor de fotbal din judeţul Călăraşi, o simte şi o vrea.

Schimbarea organizatională este reclamată de necesitate, dorinţă, cunostinţe, abilităţi

 Schimbarea aduce o viziune nouă,energii noi,resurse umane şi financiare noi dar ceea ce este cel mai important adaptarea la vremuri.Mai mult chiar ca şi la nivel naţional este timpul biologic al schimbării în fotbal. Sportul,mai ales sportul organizat este un atribut al tinereţii.S portul trebuie organizat şi condus de tineri în raport cu preferinţele şi dorinţale lor.

Oamenii de fotbal au înţeles importanta răspunsului rapid şi eficient la factorii de presiune interni şi externi pentru realizarea schimbării la nivelul Asociaţiei Judeţene de Fotbal, riscul pe care şi-l asumă dacă schimbarea organizaţională nu este asociată cu schimbarea competenţelor, şi acţionează pentru schimbări în cultură, valori şi deprinderi.

 Se simte acest freamăt acum în preajma alegrilor în AJF Călăraşi.

Marea majoritate a celor implicaţi cu care am discutat încurajează şi răsplătesc în mod direct schimbările în cultură, valori şi iniţiative, sprijină achiziţia noilor competenţe şi abilităţi,care să   reducă rezistenţa la schimbare şi să aducă un suflu nou în AJF. Alegerile în AJF Călăraşi au stimulat noi iniţiative, dovadă numărul mare de candidaţi.Numărul mare de candidaţi arată în primul rând necesitatea schimbării dar şi faptul că exisă nenumărate alternative,viziuni cu privire la conducerea fotbalului călărăşean, ceea ce este bine,aşa cum este în sport competiţia  este toată frumuseţea şi atractivitatea fotbalului  şi valoarea supremă.

Competiţia este deschisă! Noi ţinem cu Dorinel Dincă!Hai Motane!

Dorinel Dincă este licenţiat în management şi afaceri, intreprinzător particular, jucător la Dunărea în perioada 1990-2000, campion judeţean la tenis de masă în prezent, ne propunem  o reformă adevărată care să aibă la baza valoarea,competiţia şi performanţa, a declarat Dorinel Dincă candidat la şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal .

Vrem să facem o schimbare managerială de la stilul static, băbesc şi empiric la stilul profesionist, care să vizeze performanţă. Locul meu nu va fi în birou, ci alături de echipele afiliate, între oamenii de fotbal şi jucători.

Propun un program care, împreună cu autorităţile locale şi judeţene, să ducă la dezvoltarea infrastructurii pentru pregătire şi competiţie şi performanţă.

Vreau să schimb imobilismul, lipsa de activitate şi de rezultate în cadrul AJF.Voi iniţia un sistem de finanţare şi sponsorizare, de care să beneficieze fiecare echipa afiliată AJF.Voi încuraja şi voi susţine implicarea finanţărilor private.Vreau să stimulez activitatea competiţională, prin finanţarea tuturor echipelor, cu logistică necesară (echipament de joc, mingi).

M-au încurajat şi mă susţin  Leu Bogdan finanţator privat, echipă privată pentru copii. Ionescu Auraş susţinător şi finanţator notoriu al clubului Dunărea şi al fotbalului în general, Gică Vlase, Coca Clementin,Stelian Stanciu,Nelu Başfalion

Rezultatele nu pot apărea decât dacă ai o echipa dedicată. Alături de mine sunt cunoscuţii pasionaţi de fotbal Radu Ion,Pitoi Ion,Fraţii Popa,Ştefan Daniel,Ilie Bratu nume de referinţă în fotbalul călărăşean.

Avem nevoie de oameni valabili, chem toţi oamenii implicaţi în fotbal să vină alături de AJF.

 Nelu Bălaşa

 

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page