Interviuri, Sport — iulie 25, 2016 at 15:05

Dorinel Dincă preşedintele AJF Călărași premiat de Răzvan Burleanu preşedintele FRF !

by

13835523_1124011687636952_1745866770_oCu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea Asociațiilor Județene de fotbal președintele Asociației Județene de Fotbal Călărași Dorinel Dincă a fost premiat de Răzvan Burleanu președintele Federeție Române de Fotbal.

Victor Bălăşa : Domnule Dorinel Dincă sunteți președintele Asociație Județene de Fotbal din Călărași din anul 2014, care sunt realizările și obiectivele dumneavoastră până in prezent?

Dorinel Dincă : În primul rând am pus la punct situația juridică a asociației județene de fotbal cât și cea a membrilor afiliați.

Crearea unui campionat județean de copii și juniori, promovarea unor echipe din campionatul județean în liga a III-a în 2015 : Înainte Modelu și 2015 ACSM Oltenița.

Editarea în fiecare an a  Regulamentului Competiției, un regluament comprimat : (Regulamentul în vigoare ROAF, Reglulamentul disciplinar  pentru o mai buna sincronizare a membrilor afiliați cu AJF Călărași).

Campionii judeţeni  Juniori A1 s-au caflicat la turneele zonale naționale  care au avut loc in primăvara.

Victor Bălăşa : Care este situația bazelor sportive destinate fotbalului?

Dorinel Dincă : Char astăzi am demarat semnarea unu protocol de colaborare între ISU, Jandarmeria Română și noi.

Protocol parafat și la nivel național de către Federația Română de Fotbal prin care am creat o comisie de omologare a bazelor sportive la nivelul județeului Călărași.

Victor Bălăşa : Baza aceasta din curtea AJF la ce o folosiți?

13662534_1124011730970281_1835842153_oDorinel Dincă : Noi o folosim pentru pregătirea fizică a arbitrilor, iar pentru alte activități sportive sau evenimente cu acordul primăriei și consiliului local .

Victor Bălăşa :  Care este realatia dumneavoastra cu echipele din judet?

Dorinel Dincă : Cu toate echipele care ne reprezintă în competiţiile naţionale Liga III Modelul şi Olteniţa şi Liga II Dunărea Călăraşi avem o relaţie profesionala consolidată în aceşti ani în care au avut loc promovările. Noi de fiecare dată când ni s-a cerut suport, am răspuns prompt : relaţia cu FRF, regulamentul, asigurarea arbitrajelor, jocurile amicale.

Victor Bălăşa : Care este relaţia cu autoritaţile ?

Dorinel Dincă : AJF are o relaţie foare bună cu Consiliul Judeţean şi Primăria Călăraşi de fiecare dată când am cerut sprijin atât primarul cât şi preşedintele CJ au răspuns pozitiv, lucru pe care il dorim să se întâmple şi de acum încolo – Fotbalul fiind un fenomen social.

Vă Mulţumesc,

Victor Bălaşa

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page