De pe la noi, Editoriale — mai 10, 2014 at 20:19

”Domnul Sticlă de la primărie”

by

”Și dacă puneai o sticlă pe post de candidat, ar fi ieșit primar pe USL la Călărași”. Aceasta este declarația președintelui PNL Călărași, declarație ce a atras rapid replica secretarului executiv al PSD Călărași: ” Observăm că în ultima vreme conflictul dintre Răducu Filipescu, președintele PNL Călărași, și Daniel Drăgulin, primarul municipiului nostru, capătă aspecte penibile, atât pentru PNL Călărași, cât și pentru călărășeni, ca simpli cetățeni.

votat candidatFaptul că Filipescu își denigrează colegul  de partid prin fel de fel de afirmații bășcălioase, de genul cum că Drăgulin este o sticlă, sau că are targhet 13000 (din 12000 câți or să iasă la vot) de voturi de adunat pentru partidul PNL, nu mă intereseză. E ciorba lor.  Dar nu îi permit domnului Filipescu să jignească 55 000 de călărășeni, spunând că aceștia ar fi votat și o sticlă!

Tocmai de aceea, îl somez în mod public să ceară scuze tuturor călărășenilor de bine, la o oră de vârf și în direct. Eu nu aș vota o sticlă în viața mea și cred că nici un călărășean nu ar fi atât de obedient așa cum sugerează președintele PNL Călărași. Sunt convins că cei ce vor ieși la vot pe 25 mai, vor ști ce e mai bine pentru ei și vor vota în consecință. Călărășenii sunt mândri că sunt români!”

Nicolle Barbu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page