Comunicate de presă, Ultimile Știri — octombrie 23, 2017 at 11:51

DOMENIILE OSTROV – Un nou inceput

by

IMG_4340sigla

 

Dupa multi ani in care Domeniile Ostrov au investit masiv in reconversia plantatiilor cu vita de vie, in noile capacitati de productie a vinului, in capacitatea de cazare pentru dezvoltarea oenoturismului, acum a venit timpul investitiilor in marci, in marketing si vanzari.

Incepand din luna iulie la Domeniile Ostrov a inceput un amplu proces de remodelare a portofoliului de marci, a imaginii celor existente.

Astfel noile concepte si directii de creatie pun in valoare darurile cu care natura a binecuvantat Ostrovul (pamantul, apa, soarele) imbinate armonios cu traditia si priceperea oamenilor locului, precum si cu tehnologia de ultima ora.IMG_4247

Asa au aparut marci precum Vinaria Ostrov, Domeniile Ostrov, Rod de Ostrov, Ritual de Ostrov, Naiada, 1958, sau Legio XI, marci care vin sa intregeasca portofoliul alaturi de colectia de vinuri istorice: Pacuiul lui Soare, Canaraua Fetii, Istros, Cetatea Durostorum.

Aceste marci vechi si noi beneficiaza din acest an de suportul si priceperea unui wine maker nou, special adus sa participe la acest proiect dezvoltat de Domeniile Ostrov.

Miguel Angel Leon Garcia este un vinificator originar din Chile, cu vasta experienta in Napa Valley, Noua Zeelanda, si are sarcina de a armoniza tot ceea ce Ostrovul poate produce cu cele mai noi tehnologii de vinificatie aplicate in lumea noua.

Toate aceste investitii vor face din vinurile produse la Ostrov vinuri de calitate apreciate de consumatorii din intreaga lume si premiate de specialistii marilor concursuri de vinuri.

O alta componenta a proiectelor demarate la Ostrov este echipa de vanzari, stiut fiind faptul ca pentru a vinde vin trebuie sa ai vin bun si o echipa de vanzari pregatita, cu experienta si motivata.[wzslider autoplay=”true”]

Din luna octombrie la Domeniile Ostrov avem o echipa de vanzari formata din opt oameni care vor asigura vanzarea vinurilor in toata tara si pe toate canalele de vanzare (distributie traditionala, retele internationale, HORECA, magazine specializate, online, etc.).

Toate aceste investitii vor aduce Domeniile Ostrov in topul producatorilor de vin din Romania.

 

Domeniile Ostrov,

Oana Camelia Belu
Presedinte

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page