Evenimente, Ultimile Știri — februarie 21, 2014 at 17:57

Domeniile Ostrov sărbătorește Dragobetele cu vin nou

by

Domeniile OstrovDomeniile Ostrov, producătorul de vinuri care găzduiește cea mai mare podgorie din sud-estul Europei, sărbătorește Dragobetele cu Pelin, ocazie cu care se vor deschide primele sticle de vin de Rose vinificat la Crama Ostrov din struguri de Cabernet Sauvignion și Merlot, Fetească Neagră, Pinot Noir, toate din recolta de anul trecut.

Cei care vor participa la acest eveniment fie pentru că respectă tradiția și preferă să sărbătorească dragostea și prietenia în stil românesc, sau doar sunt curioși cum se sărbătorește Dragobetele la Ostrov, pe meleaguri românești, se vor bucura de vinurile autentice și a mulțime de surprizele care li s-au pregătit.

”Dragobete cu Pelin” continuă seria evenimentelor artistice și culturale organizate de Domeniile Ostrov. La acest eveniment dedicat iubirii, pentru că vorbim de Ostrov, meleagurile de pe malul Dunării care sunt cunoscute pentru întinderile de viță de vie și pentru calitatea vinurilor produse în această zonă nu vor lipsi degustările de vinuri. Acestea vor fi prezidate de Pelinul de Ostrov alături de Rose-ul din producția realizată în 2013, fiind primul vin degustat din recolta de anul trecut.

Să nu uităm de bunătățile culinare tradiționale. Vă puteți bucura de gustul unic al tescovinei făcută cu vin din producția proprie, de mireasma nelipsitei plăcinte cu brânză făcută pe vatră, cum numai în zona Dobrogei se întâlneşte. Puii din gospodărie atent aleși și fripți la ceaun și murăturile de Ostrov pe care gazda le-a pregătit  pentru oaspeți sigur vor uimi chiar și cele mai pretențioase gusturi. Toate aceste bucate alese vor fi asezonate și stopite cu vinuri nobile de la Ostrov.

Și pentru că sărbătoare fără muzică nu există, Mariana Birica și ansamblul lui Victor Mihalache vor completa atmosfera de sărbătoare.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page