Anunţuri, Ultimile Știri — mai 4, 2014 at 12:58

Doinita Tudorache ,IN PARLAMENTUL EUROPEAN, PENTRU CALARASENI!

by

Dupa 10 ani de presa locala,  am decis sa ma alatur unei echipe integre, profesioniste, pregatite sa redea Calarasiului demnitatea unui oras european. Modelul de europarlamentar pe care il promovam nu este cel caruia I se deconteaza biletul de avion la Bruxeles, pentru a face interpelari scrise din birou si fara sa cunoasca realitatea cotidiana. Putini sunt cei care cunosc atributiile unui europarlamentar. In mod normal, un europarlamentar trebuie sa se deplaseze in capitala Uniunii Europene numei trei zile lucratoare, restul timpului trebuie sa-l petreaca in mijlocul oamenilor care l-au ales. Astfel, se pot initia proiectele  de care cetatenii sa poata beneficia. Orice calarasean isi doreste un loc sigur de munca, cu un salariu decent, respectarea drepturilor  fundamentale, siguranta educatiei si recunoasterea meritelor tinerilor cu rezultate deosebite.

Backup_of_Backup_of_Backup_of_dragos nicolaeCalarasenii nu trebuie sa fie migrantii in Europa  ci doar turisti. De aceea trebuie sa initiem programe care sa dezvolte economia si sa lege Romania de celelalte tari europene. Orasul nostru are un potential turistic si economic neexploatat. Reinfiintarea portului din municipiul Calarasi ar facilita transportul marfurilor, ar fluidiza circulatia maritima catre estul Europei si Peninsula Balcanica. Ar ajuta foarte mult investitorii prezenti in judetul Calarasi, prin resursele minime necesare transportului  materiilor prime. Inainte de a fi un oras european, Calarasiul trebuie sa fie un oras viu!

Putem sa ne promovam locurile naturale si foarte frumoase, sa primim turistii europeni, cu mandrie. Ideile noastre fundamentate pot atrage fonduri si pot oferi perspective  celor care raman in tara. Vom milita pentru dezvoltarea turistica si economica a judetului Calarasi. Nu a existat politician, local, care sa nu aduca in promisiunile sale, constructia unui pod peste Dunare si infiintarea unui Complex de Agrement. Totul a ramas la stadiul de promisiune sfidandu-I pe cei care i-au votat. Nu din birouri calduroase se aduc banii necesari pentru astfel de proiecte, ci intocmind proiecte europene viabile. Au existat fonduri neaccesate din lipsa de interes si competente. FORTA CIVICA  isi propune sa utilizeze toate resursele umane si materiale in beneficiul celor care ne sustin. Pe de alta parte, imi doresc aplicarea unitara a Legilor Europene pentru toti romanii. Drepturile noastre trebuie sa fie recunoscute atat in tara cat si in spatiul european.   Discriminarea la locul de munca sau in mediile sociale trebuie sa inceteze. Toti avem dreptul la munca remunerata corespunzator  in afara granitelor Romaniei si la comportamentul echitabil pe teritoriul Uniunii Europene. De aceea, cetatenii au nevoie sa-si cunoasca obligatiile si drepturile in tarile Uniunii Europene. Cetatenii romani nu sunt cu nimic mai prejos decat cetatenii europeni. Accesul liber la munca, justitie, trebuie sa fie aplicat indiferent de origine, religie si minoritate.

In Parlamentul European, doleantele romanilor, ale calarasenilor, in mod special, se vor face auzite prin intermediul FORTEI CIVICE .  Nu ne dorim functii doar pentru a ne asigura un trai comod, vrem doar sa ni se ofere posibilitatea de a ne pune in practica ideile si proiectele. Romanii, inainte de toate, au nevoie de lucruri palpabile nu de reduceri la convorbirile in rooming. Romanii au nevoie de o justitie corecta si depolitizata si apoi vom fi primiti in Spatiul Schenghen. Pentru acest lucru, europarlamentarii trebuie sa fie demni si sa lupte impotriva coruptiei sub toate formele sau aspectele ei. Ma declar pregatita pentru a apara interesele calarasenilor in Parlamentul European. Pentru a duce la bun sfarsit aceste idei am nevoie de sustinerea cetatenilor , haideti SA-I SCHIMBAM CU FORTA, pentru un oras european .

Doinita Tudorache , UN CALARASEAN CU INIMA PENTRU VOI!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page