Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — februarie 12, 2014 at 00:58

Doamnelor, iată cum vă puteţi da seama dacă un bărbat este slab dotat!

by

Dacă ei îşi permit să facă aprecieri privind bustul unei femei bulbucând ochii cât cepele în decolteul acesteia, ţinându-i posteriorul sub lupă chiar şi în cele mai nepotrivite situaţii şi glumind pe seama celulitei cu care unele dintre Eve luptă din greu, aflaţi că există metode prin care şi femeile pot umili un bărbat, dandu-si seama cât de dotat este doar privindu-i mâinile. Aşadar, dacă sexul ocupă un loc important în viaţa voastră şi nu vreţi să pierdeţi prea mult timp cu un bărbat slab dotat, iată câteva trucuri cu ajutorul cărora puteţi determina lungimea aproximativă a penisului acestuia, înainte de a experimenta o dezamăgire în dormitor.

lungime penis

Mult timp s-a crezut că mărimea penisului este direct proporţională cu mâinile, nasul sau tălpile bărbatului. Aceste corelări au fost între timp desfiinţate de către oamenii de ştiinţă, care le-au catalogat drept afirmaţii vreun fundament real.

Iată că un grup de cercetători asiatici vine cu o nouă ipoteză, de această dată mai plauzibilă. Se pare că lungimea penisului depinde de raportul dintre lungimea degetului arătător şi cea a degetului inelar. Cu cât este mai mic raportul, deci degetele au lungimi asemănătoare, cu atât este mai dotat bărbatul respectiv, scrie unica.ro.

Studiul îşi bazează concluzia pe faptul că raportul dintre degetul arătător şi cel inelar este determinat de expunerea prenatală la testosteron şi estrogen, hormoni sexuali, care determină  dezvoltarea aparatului genital. Aşadar, corelarea dintre lungimile celor două degete amintite şi lungimea penisului poate fi explicată medical.

De exemplu, s-a mai demonstrat că raportul dintre cele două degete poate prevesti şi riscul de cancer la prostată. Bărbaţii cu degetul arătător mai lung decât cel inelar au de trei ori mai multe şanse să nu sufere vreodată de acest tip de cancer.

Doctorul  urolog Tae Beom Kim şi colegii săi au constatat existenţa acestei legături după ce au studiat 144 de pacienţi cu vârste trecute de 20 de ani, care nu sufereau de disfuncţii sexuale, care să le afecteze în vreun fel lungimea penisului.

Aşa că fii mai atentă atunci când îl ţii de mână pe acel tip drăguţ la primele voastre întâlniri!

Alte semne că un bărbat este slab dotat ar fi acestea:

–   Încă n-aţi ajuns să faceţi sex, dar el ţi-a arătat deja cât de bine se pricepe să facă sex oral. Asta pentru că încearcă să te impresioneze, înainte de a te dezamăgi.

–   Nu ţi-a vorbit nicidată despre penisul lui. Bărbaţii dotaţi tind să se laude sau să facă măcar un mic apropo despre “cât de mare e”, pentru a te determina să intri mai repede în patul lor ca să te convingi…

– Susţine că mărimea nu contează , ci modul în care “o” foloseşti. Nici un bărbat bine dotat nu va spune asta!

CONCLUZIA: ŞUBLERUL, DOAMNELOR!

Sau metrul liniar,în poşetă!.. Dacă nu, măcar unul de croitorie, pentru măsurat – se strânge mai uşor, ocupă un spaţiu mai mic…

Dacă nu există nici unul dintre cele menţionate mai sus, ochii cât cepele pe degetele lor, momindu-i cu citirea în palmă  🙂 … iar dacă rezultatul este aşa cum se spune în studio… nu folosiţi prezervativ negru, subţiază!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page