Cultură şi Educaţie, Educaţie — decembrie 23, 2013 at 13:45

Din inima pentru Andu

by

De Craciun, zambetele sunt mai largi, bratele mai incarcate cu daruri, iar sufletele pline de speranta ca Mosul nu va ocoli pe nimeni si va indeplini cel putin o dorinta pentru fiecare.

constantin brancoveanu

O dorinta au si elevii Scolii Gimnaziale „Constantin Brancoveanu” din Calarasi,care s-au intalnit joi, 20 dec 2013, in jurul bradului de Craciun, la serbarea  „Copile, sa fii bun !”. Ei au prezentat un frumos program artistic la care au participat toti copiii prinsi in program si membrii familiilor acestora, program organizat cu scopul de a strange fonduri, pentru a-l ajuta pe Andu, elev in clasa I, caruia  i s-a pus un diagnostic cumplit: cancer limfatic.

andu6

Copiii, colegi ai lui Andu au cerut Mosului un singur lucru: sansa la viata pentru Andu. ”De Craciun sa fim mai buni !”, aceasta este deviza manifestarii caritabile, organizata de elevii Scolii Gimnaziale „Constantin Brancoveanu”.

Multumim din inima tuturor celor care s-au implicatin aceasta actiune: Fundatia Impact cadre didactice, parinti si elevi. Sa-l ajutam pe Andu !

Nr de contCont RO95RZBR0000060015031161 Radu Nearmile

Ghita Oana

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page