De pe la noi, Editoriale — martie 13, 2017 at 18:54

Didilescu și Militaru l-au lăsat cu curul în baltă pe Iliuță

by

Backup_of_Backup_of_Backup_of_Backup_of_Backup_of_Backup_of_Backup_of_machta

Vasile Iliuță prin amatorismul, diletantismul, improvizația și provizoratul în politica și managementul Spitalului Județean de Urgență Călărași, pune grav în pericol interesele Spitalului Județean de Urgență Călărași dar și pe cele ale cetățenilor.

Liderii PSD Roxana Pațurcă, Ciprian Pandea, împreună cu Vasile Iliuță, l-au adus pe ministrul sănătății și împreună  au tras o perdea de fum peste aceste realități.

Vasile Iliuță trebuia să îi ceară lui Didilescu să-și respecte obligațiile asumate prin contractul de muncă, să evalueze activitatea managerială  și să-l pună să răspundă pentru aceste lucruri, nu să recurgă la o nouă improvizație! De ce nu i-a cerut!!!???

Crezându-se pe tarlaua de la Vîlcelele, Vasile Iliuță președintele consiliului județean, a numit după bunul plac pe Silviu Didilescu  manager și pe Marius Militaru președintele consiliului  de administrație, ambii oamenii lui de încredere, să conducă destinele spitalului. Doi venetici, unul care face frecții și altul care face chestii…  au dezorganizat spitalul l-au lăsat în degringoladă și agonie. După ce că nu au făcut nimic pentru spital, așa cum scrie presa și vorbesc cetățenii, s-au purtat ca niște haimanale în oraș și au fost bătuți  de călărășeni.

Crezându-se și ei pe tarlaua de la Vîlcelele, au plecat și l-au lăsat cu curul în baltă pe Iliuță. Ca să poarte aparența de legalitate au încheiat documente!!!??? Silviu Didilescu dacă a încheiat contract de muncă și-a asumat obligații, responsabilități și obiective. Și la fel probabil Marius Militaru și asumat obligații, obiective și responsabilități prin actul de numire.

Au plecat fără nici o explicație!  Ca pe tarlaua de la Vîlcelele! Așa a declarat Iliuță… Ne lași! Crezi că toată lumea e proastă… ca pe tarla!!!???

Conform angajamentelor legale și în baza contractului de muncă, Silviu Didilescu avea obligația să depună lista de dotări pentru spital începând cu computerul tomograf și să încheie contractul de prestări de servicii cu CAS Călărași, a declarat Vali Barbu vicepreședintele consiliului județean, în conferința de presă  prilejuită de vizita ministrului sănătății. Nu  le-a făcut.

Iliuță și ministrul, ca și liderii PSD ocupați să se gratuleze reciproc, au  ocolit răspunsul  la aceste întrebări.

Vasile Iliuță trebuia să îi ceară lui Didilescu să-și respecte obligațiile asumate prin contractul de muncă, să evalueze activitatea managerială și să-l pună să răspundă pentru aceste lucruri, nu să recurgă la o nouă improvizație! De ce nu i-a cerut!!!???

Apără Vasile Iliuță interesele consiliului județean, ale Spitalului Județean de Urgență Călărași și ale cetățenilor!!!???

Consilierii județeni dar și liderii politici ai partidelor reprezentate în consiliul județean încercă să ascundă aceste realități. Ba, chiar liderii PSD Roxana Pațurcă, Ciprian Pandea  împreună cu Vasile Iliuță l-a adus pe ministrul sănătății și împreună  au tras o perdea de fum peste aceste realități. (vom reveni)

Vasile Iliuță prin amatorismul, diletantismul, improvizația și provizoratul în politica și managementul Spitalului Județean de Urgență Călărași pune grav în pericol interesele Spitalului Județean de Urgență Călărași și ale cetățenilor.

E o întrebare pe care opinia publică o pune cu insistență! După eșecul cu Belușică, apoi cu Didilescu și Militaru, când termină Iliuță cu amatorismul, improvizațiile și provizoratul în politica și managementul Spitalulul Județean de Urgență Călărași?

Am aflat pe surse că noul director… tot o improvizație care nu are nimic în CV care să-l recomande pentru această funcție.

amatorismul, diletantismul, improvizația și provizoratulîn politica și managementul Spitalului Județean de Urgență Călărași continuăăă….

 

amatorismul, diletantismul, improvizația și provizoratul caracterizează tot ce face Vasile Iliuță la consiliul județean,la echipa de fotbal,la centrul cultural…rezultatele nu vor întârzia să apară așa cum au apărut la spital…

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page