Comunicate de presă — februarie 18, 2019 at 20:19

DHL Express Romania a primit certificarea Angajator de Top 2019

by

DHL Express Romania a primit recunoașterea Top Employer 2019 / Angajator de Top 2019 din partea Top Employer Institute și este  Angajator de Top 2019 pentru excelență în condițiile de lucru oferite angajaților.

Organizațiile certificate ca Angajatori de Top se dedică pentru a oferi cel mai bun mediu de lucru pentru angajați, prin practicile progresive de tip “people-first” în materie de resurse umane. Acest program global a certificat și recunoscut peste 1500 de angajatori de top din 118 țări de pe cinci continente.

Recunoașterea vine ca urmare a programelor de dezvoltare a angajaților derulate de companie în ultimii ani și a investițiilor realizate în politicile de Compensații și Beneficii. Printre acestea putem enumera: programul de onboarding, programul de formare a specialiștilor certificați internațional CIS, susținut de fiecare angajat, precum și modulele pentru manageri și supervisors, motivarea angajaților prin participarea lor în competiții anuale precum Campionatul European de fotbal și majorete DHL Eurocup sau DHL Carpathian Marathon.

“Pentru noi, oamenii sunt totul. Ei alcătuiesc coloana vertebrală a rețelei noastre globale de transport, ne ajută să ne ne diferențiem de competiție, si, cel mai important, ei sunt cei care livrează  experiență clienților. Prin urmare, este extrem de plăcut să vedem că investițiile pe care le realizăm în oamenii noștri sunt recunoscute de organizații precum Top Employer Institute”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.

“DHL Express Romania are aproape 500 de specialiști certificați internațional, care interacționează cu peste 5,000 de clienți, dar și cu colegii lor din peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Facem parte din cea mai mare companie de logistică a lumii, de aceea rolul nostru în Departamentul de Resurse Umane este esențial pentru crearea unor condiții atractive de muncă, pentru atragerea și păstrarea talentelor, cultivarea unei rețele care operează As One și sprijinirea afacerii noastre, pentru a rămâne de succes într-o lume în continuă schimbare “, a declarat Diana Zamfir, Director Resurse Umane DHL Express Romania. ”Să primim recunoașterea ca Angajator de top din partea unei organizații de o asemenea reputație, cum este Top Employer Institute, reprezintă o recunoaștere extrem de importantă a efortului pe care l-am investit în a face din DHL Express Romania un loc în care angajații noștri se pot bucura să vină la serviciu, să fie apreciați pentru contribuția lor profesională și să își atingă potențialul maxim.”

Despre Program

În calitate de companie independentă de certificare în domeniul resurselor umane, Top Employer Institue evaluează participanții prin intermediul studiului global privind cele mai bune practici din domeniul resursele umane. Pentru a fi certificate, organizațiile trebuie să atingă cu succes standardul minim necesar, așa cum a fost stabilit de către institut.

Studiul cuprinde peste 100 de întrebări care acoperă 600 de practici de “Dezvoltare a oamenilor”, ținând cont de 10 arii: strategia talentelor, planificarea forței de muncă, achiziția de talente, On-boarding, învățare și dezvoltare, managementul performanței, dezvoltarea leadershipului, managementul carierei, Compensații & Beneficii și cultură oragnizațională. Institutul evaluează punerea în aplicare a acestor practici în domeniul resurselor umane și analizează modul în care sunt susținuțe prin Politici și Strategie, Proprietate, Practici, Măsurare și suport tehnologic.

Angajatorii de top sunt organizații de cea mai înaltă calitate, care au depus eforturi continue pentru a crea, implementa și a dezvolta strategiile legate de angajați. Aceștia demostrează o experiență remarcabilă, prin programele strategice cu privire la locul de muncă, care creează un mediu de lucru dinamic și dezvoltă angajații.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page