Comunicate de presă — iulie 17, 2018 at 00:43

DHL Express consolidează o rețea intercontinentală de neegalat, cu o comandă de 14 aeronave cargo Boeing 777 Freighters

by

La expoziția internațională Farnborough, DHL Express a anunțat astăzi că cel mai mare furnizor de servicii expres internaționale din lume a comandat 14 aeronave Boeing 777 Freighters, care include opțiuni și drepturi de cumpărare pentru alte 7 aeronave. Livrarea primelor patru avioane este de așteptat să fie finalizată în 2019.

La ceremonia oficiala de semnare, de la stanga la dreapta: Kevin McAllister CEO Boeing Commercial Airplanes; Ihssane Mounir, VP Sales & Marketing The Boeing Company; Dan Abraham, VP Sales Europe Boeing Commercial Airplanes; Ken Allen, CEO DHL Express; Charlie Dobbie, COO DHL Express; Mike Parra, CEO DHL Express Americas

“Achiziționarea celor 14 avioane Boeing reflectă o înlocuire treptată a flotei noastre intercontinentale mai vechi. Fiind cel mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, cel mai fiabil tip de cargou și cel mai bun mijloc de transport pe distanțe lungi, aceste aeronave vor contribui la obiectivele noastre de reducere a emisiilor și ne vor permite să deservim și mai multe piețe cu zboruri non-stop. DHL a adoptat timpuriu acest tip de aeronave pentru industria logistică și a beneficiat de livrarea celui de-al treilea model B777F produs de Boeing în 2009. Cu o vastă experiență de operare a acestui tip de navă, care s-a dovedit a fi superioară în toate aspectele legate de funcționare, am făcut o alegere logică”, explică Ken Allen, CEO, DHL Express.

În ansamblu, aceste 14 avioane intercontinentale înlocuite sunt neutre din punct de vedere al capacității, dar sunt operaționale, cu beneficii semnificative din punct de vedere al costurilor, eficienței și fiabilității. Și, în timp ce DHL Express în trecut a închiriat în special aeronave pentru a-și exploata rutele din rețeaua globală, achiziția de aeronave de tip cargo va îmbunătăți poziția de cost a diviziei DHL Express în viitor. Pentru anul 2018, pre-plățile au fost deja incluse în ghidul grupului Capex.

Extinderea comerțului electronic transfrontalier va crește până la 4,48 trilioane de dolari până în 2021, ceea ce înseamnă o creștere de 19,2% pe an. Investiția DHL în Boing 777 Freighters este un răspuns direct la cererea crescândă a capacității globale de expediere. Fiind cele mai mari avioane cu motor dublu de marfă din lume, Boeing’s 777 Freighters sunt capabile să zboare 4900 de mile marine (9,070 kilometri), cu o încărcătură de încărcătură de 102 de tone.

Aceste aeronave de ultimă oră vor reduce emisiile de CO2 cu 18% față de aeronavele care au fost înlocuite. Acest lucru ne va ajuta să contribuim la o mai mare sustenabilitate, în conformitate cu obiectivul nostru de protecție a climei, și anume reducerea la zero a tuturor emisiilor legate de logistică până în anul 2050.

DHL Express operează peste 260 de aeronave dedicate, cu 17 companii aeriene partenere, în peste 600 de zboruri zilnice în peste 220 de țări.

DHLThe logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. Our DHL family of divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, e-commerce shipping and fulfillment solutions, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 360,000 employees in more than 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including technology, life sciences and healthcare, energy, automotive and retail, a proven commitment to corporate responsibility and an unrivalled presence in developing markets, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 60 billion euros in 2017.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page