Comunicate de presă — septembrie 21, 2019 at 00:18

DHL Express anunță ajustarea ofertei de tarife pentru anul 2020 în România

by

Tarifele vor crește cu o medie de 5,9% și vor intra în vigoare la 1 ianuarie 2020

București  20 septembrie 2019: DHL Express, liderul pieței de servicii de curierat internațional a anunțaț astăzi modificarea anuală a tarifelor, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2020. În România, tarifele serviciilor vor cunoaște o creștere medie de 5,9% față de tarifele stabilite pentru 2019.

„Scopul nostru, al DHL Express este să sprijinim clienții noștri în atingerea obiectivelor de afaceri, prin adaptarea serviciilor noastre la nevoile acestora. De aceea, investim permanent în rețeaua noastră globala”, a spus Daniel Kearvell, Managing Director, DHL Express Romania. „Ajustarea anuală a tarifelor ne permite să investim în infrastructura noastră, permițându-ne să folosim tehnologii inovatoare și procese de livrare personalizate, pentru a asigura cele mai bune soluții pentru clienți. Creșterea volumelor din piața comerțului electronic a sporit cererea de expertiză logistică și, ca răspuns, DHL Express a investit constant în aeronave noi și în dezvoltarea rețelei sale globale de huburi si terminale operationale. Rezultatul a condus la dezvoltarea tehnologica a procesului de sortare, care este unul de top, cu o capacitate sporită de procesare a coletelor. În același timp, toate aceste îmbunătățiri și cele viitoare ne vor ajuta pe noi și totodată pe clienții și partenerii noștri, să contribuim împreuna la îmbunătățirea semnificativă a amprentei noastre asupra mediului înconjurator.”

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor, în fiecare din cele peste 220 de țări și teritorii pe care le deservim. Procentul de modificare a tarifelor variază de la țară la țară, în funcție de condițiile locale, și se va aplica tuturor clienților la care contractele în vigoare permit această ajustare.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dhl.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page