Lifestyle — noiembrie 15, 2018 at 03:22

Detalii atrăgătoare la bărbați

by

Realitatea este ceva mai complexă și prezintă mai multe aspecte. Și, așa cum, când vine vorba de femei, tot ghiolbanul sare să citeze țâțe și kuhr, și fizicul bărbătesc are propriile lui amănunte care ne mai fac uneori să ne uităm pe stradă după bărbați pe care nu-i cunoaștem.

Şi nu, penisul nu e pe listă.

5. Pielea 

Pielea bărbătească e mai groasă, mai rezistentă la intemperii, mai tăbăcită, mai poroasă și mai din topor decât cea a femeilor, iar acesta mi se pare un amănunt foarte captivant. Am o pasiune pentru experiență de viață, tear & wear, și orice pare că a trecut prin momente grele și le-a supraviețuit cu bine. Luptele înnobilează.

Tocmai de aceea, pielea bărbătească (decent întreținută) are ceva din frumusețea magică a pieii de șarpe. Nu, nu spun că mi-aș face încălțăminte din ea, nu săriți de colo. Deși, “Iubitule. ce sexy eşti, vreau să-mi fac bocanci din tine” sună a replica perfectă de deschidere a unui film la care te-ai uita.

4. Umerii 

E un motiv pentru care croitorii încă bagă tone de burete în zona de sus a sacourilor. Şi anume, pentru că niște umeri frumoşi, laţi, puternici, inspiră distincţie şi forţă. Cumva, umerii bărbaţilor sunt echivalentul la nivel de sex appeal al sânilor la femei.

Şi nu e doar lățimea. E şi jocul mușchilor mai mici, curburile pe care le fac aceştia, linia de delimitare între umăr şi piept. E o zonă care inspiră sculptori şi merită imortalizată în opere de artă.

3. Linia bărbiei 

Unul din CELE MAI FRUMOASE detalii ale chipului bărbătesc este acea linie foarte cizelată, foarte puternică, foarte abruptă, a bărbiei.

E exact ceea ce se încearcă să se recreeze cu tehnici de contouring, şi recunosc, eu exagerez cu ele, pentru că încerc în permanenţă să transfer şi pe propria mea faţă acest efect.

E motivul pentru care n-am mâncat pâine de vreo cinci ani.

E şi unul dintre motivele pentru care urăsc bărbile de hipster cam cum urăşte un bărbat normal floaca de junglă la femei. De ce să ascunzi sub barbă ce ai mai frumos?

2. Picioarele

Se tot face tam-tam cu frumusețea piciorului feminin, dar realitatea e că m-aş uita la modele masculine defilând în lenjerie intimă mai ales pentru picioarele lor.

Şi nu trebuie să fie genul lucrat la sală, pompat cu steroizi, umflat până la caricatură. Piciorul masculin format doar din alergare, mers pe jos, mişcare normală de zi cu zi, cu muşchii definiţi în mod natural, e undeva la intersecţia dintre forţă şi graţie.

Lung, agil, zvelt şi rezistent la cutremure. Stâlpul societăţii.

1. Mâinile 

OK. Din punctul meu de vedere, cel mai sexy detaliu al unui corp bărbătesc e mâna. Mare, impozantă, caldă, cu un pod al palmei lat de-ţi acoperă tot capul, cu degete groase şi solide. Dacă ar fi după mine, tipii n-ar trebui să trimită d*** pics, ci hand pics. Mai degrabă mă excită imaginea unor mâini care par că pot modela fierul, decât o p*** fără poveste şi fără personalitate.

BY LORENA LUPU

***

Foto: pixabay.com.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page