Dezvoltare personală, Lifestyle — aprilie 10, 2013 at 10:44

Despre zâmbet..

by

Zâmbetele au un efect major asupra noastră și ne ajută să interacționăm cu cei din jurul nostru. Printr-un zâmbet, transmitem o stare pozitivă și de altfel, ne ajută să trecem mai repede peste momente mai puțin plăcute..

Un studiu spune că persoanele vesele trăiesc, în medie, cu șapte ani mai mult decât cele morocănoase.

zambetZâmbetul îi face pe oameni mai atractivi. Oamenii care zâmbesc ne atrag atenția și vrem să aflăm care este motivul fericirii lor ! Un sondaj de opinie a demonstrat faptul că 69% dintre oameni cred că femeia zâmbitoare, fără machiaj este mai atractivă decât o femeie care folosește doar machiaj. Muschii pe care îi folosim pentru a zâmbi stimulează reîntinerirea pielii feței și face persoana să arate mai tânără.

Aceste are un efect pozitiv asupra sănătății: când zâmbim, suntem mai relaxați ! Conform unor studii, râsul produce arsuri de grăsime, îmbunătățește relieful muschilor abdominali, circulația sângelui și somnul, scade nivelul de zahăr din sânge și reduce stresul.

Cei veseli sunt mereu mai bine primiți în societate și tot ei sunt cei care se integrează cel mai ușor. Acești oameni sunt cei care iți dau energie și o poftă nebună de viață. Îi privești și dintr-o dată te simți altul. Conform studiilor, angajatorii au tendința să creadă că astfel de oameni sunt mai atractivi, încrezători, sinceri și hotărâți !

Georgiana Visalon

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page