Dezvoltare durabilă, Responsabilitate socială — septembrie 4, 2013 at 23:01

Deputatul PSD Daniel Florea a fost prezent in Constanta la inaugurarea ultimelor apartamente din cartierul social Henri Coanda

by

2Sambata, 31 August, la Constanta, in prezenta primului-ministru Victor Ponta, si a edilului Constantei, Radu Mazare, s-au inaugurat ultimele apartamente din complexul de locuinte sociale Henri Coanda.

In discursul sau, Victor Ponta, a anunţat că va acorda sprijin guvernamental pentru extinderea programului locuinţelor sociale la nivel naţional.

Conform declaratiei facute in cadrul evenimentului de catre Radu Mazare, peste câteva luni va demara cea de-a doua parte a programului, pentru extinderea Cartierului Henri Coandă cu încă 17 blocuri modulare, urmând ca lângă biserica sfinţită anul trecut să fie ridicată şi o geamie, destinată rezidenţilor musulmani din cartier.

Deputatul PSD Daniel Florea, prezent la inaugurarea apartamentelor din 3complexul Henri Coanda, a declarant ca: “ Radu Mazare a facut un lucru extraordinar pentru oamenii saraci din Constanta, practic aceste familii ar fi trait sub cerul liber, orice sansa de a avea o casa fiind un vis imposibil.Ce este surprinzator este ca, si la interior, aceste apartamente au finisaje bune, sunt decente ca suprafata, din relatarile locatarilor care au petrecut iarna in ele rezultand ca sunt calduroase si instalatiile functioneaza perfect.Dupa cum ati auzit direct de la primul-mistru,Victor Ponta, in scurt timp se vor face demersurile ca acest gen de proiect sa fie extins in toata tara. O veste foarte buna, tinand cont ca si in Calarasi, multe familii nevoiase au probleme locative”.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page