Comunicate de presă, Ultimile Știri — iunie 27, 2013 at 10:44

Deputatul liberal Dan Motreanu a oferit cărți și diplome copiilor cu rezultate bune la învățătură din localitățile Dorobanțu, Lehliu și Mânăstirea

by

dorobantu (3)Deputatul liberal Dan Motreanu, împreună cu senatorul Liviu Tomoiagă și primarii din Lehliu Sat, Dorobanțu și Mânăstirea au dat curs solicitărilor venite din partea școlilor din din localitățile menționate, oferindu-le cărți și diplome elevilor cu rezultate bune la învățătură. ”Așa cum am promis, educația este și va fi o prioritate a mandatului meu de parlamentar. Voi face tot ce îmi stă în putere ca să raspund nevoilor din educație„ a declarat Dan Motreanu.

“Dle Deputat Dan Motreanu, educatoarele împreună cu parinții din grădinița noastră (Lehliu), vă mulțumesc încă o dată pentru că v-ați gândit la micii noștri preșcolari oferindu-le cărți și diplome  la serbarea de sfârșit de an școlar. Părinții și copiii au fost fericiți că ați fost alături de ei. Va mulțumim!”

Manastirea

“Stimate Domnule Deputat Dan Ștefan Motreanu, 

Liceul Tehnologic „Matei Basarab” Mănăstirea vă mulțumește în numele lui, al părinilor și al celor 712 de elevi ai săi că ne-ați fost din nou alături în aceste momente de sărbătoare și de bucurie, că nu ați rămas indiferent la solicitarea noastră de a ne oferi cărți pentru a putea răsplăti munca, reușitele și sacrificiile elevilor.

Vă suntem recunoscători, deoarece în zilele noastre se găsesc tot mai rar oameni care să fie dispuși să dea o mână de ajutor.

În speranța că această colaborare nu se va opri aici, Liceul Tehnologic „Matei Basarab” vă dorește multe succese în activitățile dumneavoastră, sănătate, bucurii și fericire.

Cu multă considerația,
Director, Prof. Ioana Mladin”

 

Manastirea (3)

“Multumim foarte mult pentru cartile valoroase oferite premiantilor de la Scoala Gimnaziala nr.1 Dorobantu, Scoala Primara nr.1 Varasti, Scoala Primara nr. 1 Boseneagu”.

Cu respect, Director, prof.Gheorghe Maria

Biroul de presă PNL

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page