Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — august 8, 2013 at 17:52

Depresie?…Iată, cel mai la îndemână ANTIDEPRESIV…

by

antidepresivSpecialiștii spun că depresia stă departe de femei, datorită hormonilor. Acesta lucru este valabil pentru femeile care pot face sex fără prezervativ și le permit partenerilor să ejaculeze în interiorul vaginului. Astfel, absorbţia unui anumit hormon la nivelul mucoasei vaginale are efecti antidepresiv.

Sperma conţine mai multe tipuri de hormoni care au o influenţă asupra comportamentului: testosteroni, estrogeni, lutropină, prolactină şi prostglandine.

O parte dintre aceste substanţe intră şi în sângele femeilor imediat după ce partenerul lor  ejaculează în interiorul vaginului. Și asta nu e tot.

Experţii susţin că acelaşi lucru este valabil şi în cazul sexului oral, întrucât se pare că hormonii din lichidul seminal sunt absorbiţi de mucoasa bucală, gât, putând ajunge chiar şi în sistemul digestiv. Drept urmare ejacularea în interiorul vaginului are efecte benefice şi asupra stării de spirit a bărbaţilor care – şi aici nu este nevoie de studii pentru a o demonstra! – se simt excelent când nu sunt forţaţi să se retragă sau să folosească prezervativul.

Sursa: Romaniasuperstar.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page