Editoriale, People-Passion-Performance — decembrie 24, 2017 at 14:25

Denisa Pârvu Andreea: Muzica este lumea mea de basm, o poveste care m-a purtat în toate colțurile lumii

by

Revista Trend 2017: People-Passion-Performance

Numele meu este Pârvu Denisa Andreea, am 17 ani, iar muzica este lumea mea de basm, o poveste care m-a purtat în toate colțurile lumii.

În copilărie eram un copil energic iar la una dintre serbările școlare am fost remarcată de cea care și astăzi este omul meu de suflet, prietena mea, Boranda Alexandrina. Periplul meu artistic a început  încă de la vârsta de 6 ani, când am urcat pentru prima dată pe scena de la Mamaia Copiilor, iar mai apoi la foarte multe festivaluri din țară.

La opt ani am evoluat pe scena la Paris Disneyland unde totul părea magic pentru mine, o magie care continuă și azi pentru că am avut o copilărie colorată de muzică, reflectoare și acorduri , iar de opt ani zilele sunt și mai frumos colorate în acorduri de pian, instrumentul meu de suflet.

Nu vreau să mă laud, aș putea sa scriu despre diplomele mele ,romane… și tot ceea ce am obținut este munca mea de-a lungul multor ani.

La zece ani am devenit ”MINI MISS ROMÂNIA” și ”LITTLE MISS PLANET” în Bulgaria.

Am propria mea emisiune pe care o prezint la Tvrm, numită ”Academia Copiilor”. Particip în Bosnia Hertzegovina la cel mai puternic festival din zonă unde obțin Marele Trofeu. Am urcat pe marile scene din Macedonia, Italia – Veneția, Bulgaria iar următorii ani am primit invitații și am participat la concursuri în Polonia unde am obținut aurul, la Moscova am luat trofeul, Germania premiul 1, Macedonia premiul 1, Litunia premiul III, Muntenegru Marele Premiu, Ucraina premiul III. În țară am obținut Trofeul Ursulețul de aur Baia Mare, Premiul I Delfinul de aur, Trofeul Ghiocelul de Argint Bârlad, Trofeul Fulg de Nea București, Trofeul Stelele Olteniei, Trofeul Slobozia, premiul 2 Mamaia Copiilor, premiul I Floricele pe Câmpii Călărași, și foarte multe alte premii întâi.

Deasemenea, cochetez cu actoria, și chiar am obținut roluri în seriale pentru copii sub bagheta regretatului compozitor Dumitru Lupu, un om cu suflet mare și un tată extraordinar pentru mine. Am jucat alături de mari artiști precum Jean Constantin, Gabriel Dorobanțu, etc. și am susținut numeroase spectacole pe scenele naționale alături de nume grele ale domeniul artistic: Stela Popescu, Cristina Stamate, Inna, Ileana Șipoteanu, Daniel Iordachioaie,etc. Și pentru că îmi doresc să fiu un artist complet, de 3 ani sunt înscrisă și la școala de dans îndrumată de Mihai Petre.

Momentan sunt elevă a colegiului național Barbu Știrbei Călărași, profil matematica informatică intensiv engleza.  Îmi doresc să urmez medicina și, în paralel, cu ajutorul lui Dumnezeu voi incerca să păstrez și muzica precum hobby.

Nu pot să renunț la muzică… muzica este refugiul meu între temele și sarcinile de la școală. Muzica mă energizează, mă ajută să fiu mai senină, mai încrezătoare în visele mele de viitor.

Îți mulțumim Denisa pentru că ai fost alături de noi și de colegii tăi la petrecerea anuală de sărbători ”Domnițe, Cavaleri și Vin” ediția a VI-a, care s-a desfășurat sub sub genericulPeople-Passion-Performance”. 

Evenimentul din acest an a fost dedicat promovării antreprenoriatului  și întreprinzătorilor, susţinerii şi încurajării performanţei şcolare, unul dintre cei mai relevanți indicatori ai unui învăţământ de calitate. Tema” People-Passion-Performance”  urmărește  evidențierea, încurajarea, promovarea, recompensarea și oferirea respectului binemeritat, tuturor celor care au depus eforturi pentru a atinge performanţa, pentru a obține excelența, indiferent de vârstă sau domeniul de activitate.

Mulțumim pentru frumusețea și generozitatea sufletului tău, pentru înfăptuirea unui gest minunat pentru niște tineri extraordinari, și că ai împărtășit ideea noastră că faptele bune și sprijinirea performanței și excelenței poate schimba în bine viețile celor din jur, ale noastre, ale tuturor, și că primul pas în direcția schimbării în bine ale unor lucruri  începe de la fiecare din noi.

Liliana Manea

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page