Fashion - Tendinţe, Lifestyle — februarie 4, 2014 at 20:13

Decolteul adânc – instrucţiuni de folosire

by

Controversat şi incitant, decolteul într-o ţinută este pe cât de râvnit, pe atât de greu de combinat în formulă perfectă care să sugereze o apariţie rafinată, stilată, în afara oricărei tente de vulgaritate.

decolteu

Pentru că decolteul adânc este o constantă în tendinţe şi pentru o parte din noi, o alegere clasică atunci când vine vorba despre o ţinută de seară, îţi propun să analizăm cele mai interesante şi stylish moduri de a purta un astfel de decolteu.

Deşi probabil că te gândeşti că un decolteu generos vine la pachet şi cu un bust pe măsură, să ştii că nu este condiţia finală pentru o apariţie la înălţime. Este adevărat că decolteul adânc va pune mereu în valoare un bust frumos, plin, însă chiar şi cele care poartă cupa A sau B la sutien pot să îl poarte cu succes.

Vedete de renume, cum ar fi Gwyneth Paltrow, Beyonce, Rihanna, Shakira şi multe altele demonstrează în apariţiile lor cum se poate purta un decolteu chiar şi atunci când ai sânii mici. In acest caz chiar, situaţia se simplifică puţin, întrucât aspectul vulgar este de cele mai multe ori înlăturat de la sine, iar ţinuta ta nu va dezvălui mai mult decât este necesar.

In cazul celor mai înzestrate în aceasta zonă, atenţia trebuie să cadă doar asupra părţii de corp dezvăluite de decolteu, care nu ar trebui să depăşească 1/3 din bust pentru un look stilat. Mai mult, dacă piesa aleasă este foarte decoltată, evită ca aceasta să descopere pielea şi în zonele laterale de exemplu, caz în care s-ar putea să pară „prea mult”.

Orice tip de siluetă ai avea, dacă porţi un decolteu adănc, lasă restul ţinutei intr-o notă sobră. Dacă este o rochie, atunci partea de jos ar trebui să fie cât mai simplă, indiferent de forma sa (pix, dreaptă, cloche, etc.). Dacă alegi o bluză ultra-decoltată, atunci optează în partea de jos pentru o pereche de pantaloni ţigaretă sau o fustă pix ce depăşeşte genunchii.

O variantă extrem de în vogă în această perioadă este şi vesta tip sacou sau chiar sacoul purtate ca bluze.  Decolteul adânc, rezultat din părţile petrecute ale piesei îţi vor dezvălui frumos corpul şi merge de minune cu o pereche clasică de pantaloni, în stilul tuxedo.

decolteu1

Mergând pe acelaşi stil, salopetele lungi, simple, cu un decolteu surprinzăator sunt piese ideale pentru un look seducător. Evită însă modelele mulate, mai ales în zona bustului.

Sursa:one.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page