Editoriale, Interviuri — aprilie 19, 2013 at 17:51

Declaraţia deputatului Vasile Iliuţă

by

iliuta-vasileEste o mare greşeală a PSD Călăraşi marginalizarea d-lui Doru Ioan Tărăcilă senator consacrat, fost ministru, fost vice-preşedinte al Senatului, ancorat la realitatea judeţului Călăraşi. Tărăcilă, valoare istorică, judeţeană şi naţională nu este recunoscut la Călăraşi.

Noua generaţie a lui Ponta nu poate să excludă generaţia de vârsta d-lui Tărăcilă. Noi, respectăm profesionalismul, valoarea şi consacrarea d-lui Tărăcilă şi a generaţiei lui.

Cine a pierdut? Nu Tărăcilă a pierdut!… Călăraşiul a pierdut prin doru-ioan-taracilamarginalizarea lui Tărăcilă şi a genetaţiei lui. Marginalizarea lui Tărăcilă şi a generaţiei lui, este o pierdere!!!… Profesionalismul, faptele, atitudinea şi experienţa lor este necesară, în contextul noii orientări politice. Nici o generaţie nouă nu poate să confirme fără recunoaşterea trecutului şi a istoriei politice locale.

Ca adversar politic, noi recunoaştem valoarea senatorului Tărăcilă, recunoaştem că timpul lui a trecut, dar… viaţă politică la Călăraşi nu se poate fără Tărăcilă!

Daniel FloreaDespre Daniel Florea, deputatul şi colegul meu de parlament, şocant , colegii lui de partid nu l-au ales în conducerea PSD local. E o altă mare greşeală politică pe care nu o înţeleg. Oamenii, care l-au ales pe deputatul Daniel Florea… şi a fost ales de 60% dintre cetăţeni… aceşti oameni au avut încredere în el şi l-au votat, îl vor în PSD, dar PSD Călăraşi nu îl vrea. Ce mesaj este acesta din partea PSD Călăraşi pentru cetăţeni?!…

Valeriu Steriu, un politician de anvergură  națională, prezent la steriu valeriuconferinţa PSD, nu a fost invitat la prezidiul conferinţei. Recunoscut la nivel naţional, nu este recunoscut la nivel judeţean???!!!…

Unde se duce PSD când nu recunoaşte valorile de anvergură naţională precum Doru Ioan Tărăcilă, Valeriu Steriu şi Daniel Florea?… conchide, deputatul Vasile Iliuţă.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page