Lifestyle — decembrie 27, 2015 at 20:15

” De te latră un câine, astupă-i gura cu pâine; n-arunca în el cu piatră, că atunci mai rău te latră.”

by

“Majoritatea oamenilor nu sunt altceva decat…alti oameni. Gandurile lor sunt parerile altora, vietile lor imita alte vieti, pasiunile lor, niste citate” . Oscar Wilde

Sunt oameni care din diverse motive… sar cu gura… cu barfa… cu descurajarea… cu atacul si jignirea ca sa loveasca in cel care incearca sa faca ceva diferit… cand… singura cale de a progresa este de a incerca ceva diferit.
Cand o persoana din jurul tau are o reactie emotionala la adresa ta… cand se enerveaza … sau se supara pe tine si iti face reprosuri… poti sa o ignori fara grija.

gura lumii

Daca nu ai rezultate intr-un domeniu… nu ai dreptul sa iti dai cu parerea.
Asta e valabil pentru noi toti.
Doar cei cu rezultate au dreptul de a vorbi.
Pana cand nu ai rezultate … taci… privesti… inveti si aplici ceea ce ai invatat ca sa ai rezultate.

De papagali e plina lumea… nu avem nevoie de mai multi

Sunt oameni care au transformat cinismul și critica într-un mod de viață… veșnic nemulțumiți de ei și de ceilalți,… cronic sceptici la orice gest frumos sau comportament generos… etern convinși că toată lumea are o “agendă” … și toți cei din jur le-ar putea face rău dacă ar avea ocazia.

Nu da putere celor din jur… Indiferent de care sunt valorile tale… credintele tale… comportamentele tale… traieste-ti viata dupa principiile dorite de tine… nu pentru aprobarea celor din jur.

La sfarsitul zilei… fiecare individ se intoarce la propria viata mizerabila si chinuita iar tu… dupa toate eforturile tale… esti oricum dat uitarii.
Fiecare crede ca problemele lui sunt cele mai mari … asa ca nu te mai chinui sa fii cumva pentru altii.
Fii tu… castigi mai mult timp si energie pentru tine.

Cei care descurajeaza… o fac ori ca sa nu se faca de ras pentru ca tu ai reusit ceva ce ei nici nu au incercat… ori pentru ca pur si simplu te invidiaza.
Voltaire spunea: ”Daca ar fi sa am pentru Dumnezeu o singura dorinta, aceasta ar fi sa ii faca pe toti dusmanii mei sa para ridicoli”
Asta iti doresc si eu tie.
Realizarile tale…faptele tale sa fie atat de marete… incat daca cineva ar indrazni sa spuna o vorba rea despre tine… sa se faca de ras prin insasi acest gest al lui… Iti doresc sa ai realizari si fapte minunate care sa umileasca orice contestatar ai putea avea.

adevar

„Nu este criticul cel care contează, nu cel care stă pe margine şi care arată cu degetul la cum s-a împiedicat omul puternic, ori cum  ar putea cel care face un lucru să-l facă mai bine.
Meritul este al celui care se află în arenă; al celui care are fața murdară de praf, sudoare și sânge; al celui care se străduiește neobosit; al celui care greșește și ratează în mod repetat; al celui care cunoaște entuziasmul și devoțiunea și care se dăruiește unei cauze care merită efortul; al celui care, în cel mai bun caz, cunoaște triumful unei mari realizări, iar în cel mai rău caz, eșuează dupa ce a îndrăznit ceva extraordinar; al omului care știe că locul sau nu este alături de acele suflete slabe și reci care nu vor cunoaște niciodată nici victoria și nici înfrângere.” Theodore Roosevelt
Și mai știu un lucru.
Că odată trezit… este imposibil să te mai culci la loc.
Și poate de-asta le e atât de teamă… atât de multor oameni… să se trezească

Mariana Ionescu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page